Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coremt2 [No-Hamachi] [Pl] [24H/7]

MrSinos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostałem oszukany przez Team który zaraz potem rozwalił mi serwa w jego 2 rocznice (2tygodnie) Ale już dziś zapraszam na styczeń kiedy to zrobimy porządnego dedyka, a team nie będzie wybierany na szybko! Do moderatora: Można usunąć temat

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ludzie napisałem, że to jest nowa odsłona a tamten można zamknąć. Regulaminu nie złamałem więc mi nie mówić, że nie czytam ;d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie no spoko każdy się może pomylić ;D A ja zapraszam do wbijania i przypominam gramy gdzie chcemy! A status ile ludzi na stronie źle pokazuje ;d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie ma bugów, ale jeśli ktoś jakiegoś znajdzie to go zgłasza na forum ;D

Widzę, że jakieś dzieci dają-- ;D Ale tych normalnych użytkowników proszę o ++

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeśli możesz to usuń IP ponieważ rozwalą serwer

Zbieram -

bgrd.png

Sygnaturka by Shield

Ktoś włamał mi się na konto ;(

Opublikowano

Kurde. Najmocniej przepraszam, ale strasznie często pada logowanie a ten zasrany skrypt co jest na MPC forum nie działa... Więc muszę do jutra offnąć żeby móc zrobić te logowanie bo to jest nie możliwe ... 10minut i pada. Pewnie będą wąty czemu odrazu tego nie zrobiłem ale odrazu mówię, że na wcześniejszym Core tego nie było. Do jutra! Proszę o nie denerwowanie się!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zacząlem grać na serwie wczoraj pod wieczor, patrze teraz i blad :/ Ale mam nadzieje ze jeszcze dzisiaj na niego wejde;D bo serw mi sie spodobal. Za reklame +

Opublikowano

Raczej nie jest off tylko coś się zwaliło pewnie teraz naprawiają.

Zbieram -

bgrd.png

Sygnaturka by Shield

Ktoś włamał mi się na konto ;(

Opublikowano

Ehh niby pro Gm'i co to nie oni, a logowania naprawić nie umieją...

Ogólnie serwer nawet, nawet. Tak jak mówiłem pisałem z jednym z GM, bo chciałem się o coś zapytać to dostałem kicka na start. Nie był to log, bo ten "GM" napisał mi żeby mu nie przeszkadzać...

Opublikowano

serwer fajny na pewno zagram oby postal jak najdluzej

Z kąd możesz wiedzieć że fajny jak nawet nie zagrałes...

Nabijasz sobie tylko posty.Report.

Opublikowano

Sinos dziś naprawi to i będziemy mogli dalej grać. Ja grałem na core na każdej wersji i tej co teraz jest też gram. Wszystko jest do siebie idealnie dopasowane ( exp , kasa, drop ). Pozdrawiam i licze na szybką naprawę.

34842.png

32469.png

zawsze gram jako: MacGyver / Vanirre / GearsOfWar / Hrabia / Hrabina / Chicarito / Shepard / Garrus.

Opublikowano

DUPA A NIE 24/7 GM WLĄCZY SERWA JAK WRUCI ZE SZKOLY CZYLI OKOLO 16 ;30 TAK JAK BYLO NAPISANE W 1 PREZIE JA NEI WIEM CZEMU UDAJA ZE TO JEST 24/7/ jak Nigdy tyle nie bd działał :> do teg owczoraj xpilem v2 co 10 sec wywalalo i to niestety nnie od mojego neta naciskalem znaczek gildii ;/ i wywalalo.

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

to jest NO hamachi a nie dedyk. Kiedy bedzie ON mniej/wiecej?

Napisalem wyzej slepy ? 16:30 sinos ze szkoly wraca w pon . a tak to norm 15

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

a jesli zrobilem screeny jak zrobilem 6 i 7 bon i bedzie cofka to mi oddacie?

Nie oddadza musieli by calemu serwerowi cos oddac.

Miota nim jak szatan !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...