Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Adamek Vs. Roy Jones Jr.

DaxTuNio

Kto wygra walkę?  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra walk??

• Adamek
    • Roy Jones Jr.
    • B?dzie remis
    • Nie dojdzie do walki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale go jebnął :O adamek jest szybki i zwinny wiec ciezko go bedzie tak trzepnąć :)

Co wy wogole piszecie...znacie sie... Adamek szybki - moze i byl 20 kg temu , a JR to jest klasa sama w sobie....

Wiem ze odzywa sie w was patriotyzm , i wiara w naszych ; ale jesli do walki by doszlo "góral" ma małe szanse:/

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

ja tam bym postawiła na Adamka :)

szczerze to nie czekam specjalnie na walkę ;P

wszystkiego pewnie dowiem się w necie :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jesli do tej walki dojdzie to adamek dostanie wpierdol a jesli nawet nie i tak bedzie ciota .

Kiedy on zawalczy z kims dobrym a odusci sobie dziadkow ? Dlamnie roy jest legenda mam jedgo wszystkie albumy + walki na komputerze ale on juz jest stary. Tak samo kliczko rozwali go pewnie jak dobije 50 lat ....

Adamek byl swietny w swojej wadze ale poszedl do ciezkiej bo widzial mocna konkurencje wchodzaca do gry i poszedl .

Ja nie jestem jakies fanem polskiego boksu ani nie patrze na kraj .. Mowie z gory adamek nie ma ciosy ani sily ... Walczy kiepsko bo nie pojdzie na wymiane bo jest za slaby . Prawy lewy i do tylu zeby nie dostac ciosu i wygrac na punkty.

JR jest legenda adamek nigdy nia nie bedzie. On nie reprezentuje boksu ciezkiego. Popatrzcie na golote jakie on mial walki . Jakby admake z nim sie zmierzyl jak byl w swoim wieku nie przetrwal by dwoch rund. Golota mial powazne walki i walczyl z legendami a adamek narazie starych upadlych bokserow obija i robi z siebei gwiazde. Sory chlopaki prawda jest kiepska ;/

wakow9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...