Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Adamek Vs. Roy Jones Jr.

DaxTuNio

Kto wygra walkę?  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra walk??

• Adamek
    • Roy Jones Jr.
    • B?dzie remis
    • Nie dojdzie do walki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://img228.imageshack.us/i/85642748.jpg/

- Spotkanie Roya z Adamkiem (Nie możesz użyć grafiki o takim rozszerzeniu na tym forum.)

Jak informuje dziennik 'Rzeczpospolita' bardzo prawdopodobne jest, że polski pięściarz Tomasz Adamek zmierzy się po nowym roku z legendą boksu zawodowego Royem Jones Jr. Tę informację potwierdził na łamach RP menadżer pięściarza Ziggy Rozalski. Według dziennika walka z Kliczko ze względu na ostatnią decyzję federacji WBC odsunęła się w czasie, dlatego obóz Polaka postanowił poszukać kolejnego ciekawego rywala.

Według słów Ziggyego Rozalskiego kontrakt na walkę z Royem Jones Jr. będzie podpisany jeszcze w tym tygodniu, a sama walka odbędzie się w marcu 2011 roku.

więcej przeczytasz na

www.rp.pl

Nie wiem, może wielu użytkowników to zaciekawi dlatego dzielę się z Wami tą informacją.. Pozdrawiam i zapraszam do wzięcia udziału w ankiecie.

Adamek: (Niestety lepszego wideo nie znalazłem, ale wiemy na co stać naszego pięściarza!

http://www.youtube.com/watch?v=Yjd52LObKkk

Roy Jones Jr.:

http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Opublikowano

Pewnie, ze zaciekawi

Osobiscie nie interesuje sie za bardzo boksem, wole mma - Mirco Crocop

Ale jak widac na filmie, gosc ma niezle uderzenie, i nie uwaza swojego rywala za normalnego przeciwnika

Mysle, ze gdy dojdzie do walki, niestety ale wygra ten Roy

Ale w sumie sa tez takie filmiki.

= )

Opublikowano

MarcinR., sam wolę MMA, ale popatrzmy, ze crocop to legenda i jeden z lepszych zawodnikow na swiecie ;) Tutaj sam nie wiem, ale postawiłem na Roy'a.. (Po prostu niesamowita kariera) Ale zobaczymy jak to będzie

Wypowiadajcie się!

Opublikowano

Nawet gdyby doszło do walki Adamek miał by niezły orzech do zgryzienia.

Oczywiście pewnie by wygrał ale nie wielka przewagą.

Opublikowano

Adamek jak zwykle zwinnością i szybkościom wygra ;]

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Roy Jones Jr. <3 wygra ;)

Piszecie, że Adamek jest szybki, ale nie to liczy się w wadze ciężkiej. W tej wadze pojedynki są załatwiane czesto jednym ciosem , którego Adamek nie ma, a Roy ma. Poza tym Roy już nie jest w formie , ale i tak da radę Adamkowi . Będzie to wkońcu chrzest bojowy dla Adamka :)

Thaaa. teraz mnie powyzywajcie mali "patrioci"

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

Pewnie, ze zaciekawi

Osobiscie nie interesuje sie za bardzo boksem, wole mma - Mirco Crocop

Ale jak widac na filmie, gosc ma niezle uderzenie, i nie uwaza swojego rywala za normalnego przeciwnika

Mysle, ze gdy dojdzie do walki, niestety ale wygra ten Roy

Ale w sumie sa tez takie filmiki.

= )

Gardy nie trzymał , dziwisz sie ?? ;d

Jeżeli Dasz "Lubie To" Stawiam Piwo

userbar_2.gif

Opublikowano

A Adamek jak z Wałujewem walczy. Wałujew kamienny baniak, jeden celny cios na Adamka i Po Polaku -.- . Więc Adamek może podjąć taką taktykę jak w walce z Wałujewem. Będzie tylko udziekał :)

09071535498836998897.png

Opublikowano

Zacznijmy od tego że 11 Marcha mam urodzinki :-D

Więc na prezent chcę .. wygraną Adamosa : ))

On do walki używa serca i ducha ; )

Dlatego jest nie pokonany -1porażka na /47 <Nie jestem pewien ,nie interesuje mnie boks : ))

Wole trochę drastyznie poudawane kabarety jak .. Wrestling !

Albo realityyy w mords -KickB , MMa ; )

Wiadomo ,głosuję na pudziana : D

Opublikowano

A Adamek jak z Wałujewem walczy. Wałujew kamienny baniak, jeden celny cios na Adamka i Po Polaku -.- . Więc Adamek może podjąć taką taktykę jak w walce z Wałujewem. Będzie tylko udziekał :)

Chciał bym ci uświadomić, że adamek nigdy nie walczył z Valuevem :)

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...