Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Xbmetin2

Strepsils

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

+serwera

Szybki exp. leci duzo kaski itp

- serwera jest YangBug

Mozna zrobić skile na p w pierscieniu.

Jest duzo neo .

ogulnie serwer 4,5/5.

Mam dyslekcje

Jerzeli powiedzialem cos a nieumiesz tego zrobić to Pisz pw

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Zamienię konto na tym serwerze za konto na innym fajnym privie lun globalu. Konto jest dość bogate (dużo pereł i fajnych itemów). Na koncie znajduje się wojownik 81lvl i sura 76lvl.

Zainteresowanych zamianą proszę o kontakt poprzez GG : 31480950

darkness3.png

Opublikowano

napewno nie tak szybko... Ja sobie usunalem woja 79 lvl z jinno zrobilem w shinso i malinka :)

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano

Długo szukałem sposobu jak za darmo zasilić telefon, przeszukałem internet, trafiłem na wiele stron, ale większość z nich okazała się tylko ściemą gdzie można zarobić kilka groszy albo nie wypłacają zarobionej kasy.

W końcu trafiłem na ciekawą witrynę a co najważniejsze działającą - co sam sprawdziłem. Po 4 dniach uzbierałem 30zł co mnie zaskoczyło! Zleciłem doładowanie komórki a 5 minut później miałem już kase na telefonie! W pierwszy miesiąc zarobiłem prawie 200zł a że nie mam co teraz robić z tą kasą to doładowywuje telefony znajomym...

Na stronce są też ciekawe rzeczy na telefon - gry java, tapety itp...

Warunki są dość proste, trzeba zarejestrować się, aktywować konto smsem. Na start dosaje się 20zł do wykorzystania w serwisie. Każdy dostaje swój prywatny link z którego może polecać strone innym - za każdą poleconą osobę dostaje się kolejne 4zł! Wystarczy polecić trochę osób i już można doładować konto!

A polecanie jest banalne, wystarczy wklejić link do opisu na GG lub do śledzika na NK, Fotce itp. Można też dać wiadomość na forum, blogu lub gdziekolwiek indziej...

Mój link polecający to:

http://www.nakom.pl/samzobacz

Opublikowano

jest jeszcze yang bug ??

jak jest mozecie mi podac ?

ja gram w chujno ;d

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

Gra ktos chyba na tym serwie to niech się wypowie czy działa teraz czy nie ew. kiedy bedzie on bo na stronie serwa nic nie ma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...