Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Xbmetin2

Strepsils

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

http://www.mpcforum.pl/topic/235280-tutorialcnnew-private-serwer-xbmetin2-the-best/

Serwer xbmetin2 trochę już stoi, fajnie się gra.

Co o nim sądzicie?

Możecie tu wymieniać swoje spostrzeżenia o nim.

Tu i tylko tu! ;]

Mam na Was oko.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam takie pytanko jak odbugować postać bo wszedłem na new mapke na modzie i chciałem sie prze teleportować w modzie jest taka opcja. Wywaliło mnie i wybieram woja chce się wlogować a wywala mnie na początku logowania już do gry. Wie ktoś jak to odbugować?

//

Opublikowano

Ja mam takie pytanko jak odbugować postać bo wszedłem na new mapke na modzie i chciałem sie prze teleportować w modzie jest taka opcja. Wywaliło mnie i wybieram woja chce się wlogować a wywala mnie na początku logowania już do gry. Wie ktoś jak to odbugować?

Ściągnij klienta i zobacz wtedy powinno pomóc.Jeżeli to nie pomoże nie pozostaje ci nic innego jak tylko czekać i co jakiś czas próbować ale pamiętaj rób to na ich kliencie. Casami jest tak że poprawiają te nowe mapy i wtedy jak ktoś tam wbije ma to samo co ty.

Opublikowano

Mam pytanie wczoraj grałem sobie i nie logało mnie wogóle, a dzisiaj loga mnie jak expie dosłownie co 1 minute . O co chodzi proszę o pomoc.

darkjedisygnaym1.png

XBmetin2 On - 90 Woj Body - Hexed

LongjuML On - 83 Woj Mental - GeTRiGhT

Opublikowano

moim zdaniem to serwer trochę pojebany... :unsure:

gram 2 dni bonuje itemy następnego dnia patrze a 5 bon zniknął i tera chujnia bo nie mogę zmienić bony ani dodawać i już Yang Bug nie działa <_<

Antaris to shit

Opublikowano

Server nawet fajny lecz czasem niemożna wbić jakby coś robili na nim

Jakby co Gram w Shinsoo nick: 4R3K B)

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

Server nawet fajny lecz czasem niemożna wbić jakby coś robili na nim

Jakby co Gram w Shinsoo nick: 4R3K B)

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

Mi się coś blad zrobil takjakby byl off :(

@Maksi0 2.5k PŻ wchodzi i po 20kk kd +5

Nick: IroL ---------> 4EveR

Królestwo(Privy)Jinno ---------> 4EveR

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Diwang2lvl.- 89Off:(

Dragonmt2=75lvl+

Avalonmt2=75lvl+

XbMetin=75+

Zbieram+ lecz od święta możesz mi dać i tak +

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Weed :)

Opublikowano

Ja mam pytanko :P

Gdzie dropią białe perły, bo ja jestem na new mapkach tych od 80 lv i full pereł nieb. i czerw. leci a białych zeroo ..

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Białe chyba też tam na mapece 60lvl tylko ze rzadko , a mam pytanko do ciebie widzisz te mapki na KamerModzie ?

darkjedisygnaym1.png

Opublikowano

Elo ... Mam Problemik

odpalam metin2mod wybieram 25-ty server (xbmetin),wpisuje passy i pisze Zostaniesz połączony z serverem -->Błąd połączenia sie z serverem.Wstukuje passy jeszcze raz lecz to na próżno.

Mój kolega może wbić na serva... próbowalem na spolszczeniu,też nie zaskoczyło ... Jeszcze wczoraj grałem i wbiłem 71 lvl ...

Prosze o pomoc

Opublikowano

Ja pobralem Lauchera czy tam klienta i gdy proboje go otworzyc to wyskakuje Could no open boxfile.Pobralem plik ten 170mb. Co jest?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dragonmt2=75lvl+

Avalonmt2=75lvl+

XbMetin=75+

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Ja pobralem Lauchera czy tam klienta i gdy proboje go otworzyc to wyskakuje Could no open boxfile.Pobralem plik ten 170mb. Co jest?

Pobieralem go bo nie moge grac mam blad poloczenia z serwem

Dragonmt2=75lvl+

Avalonmt2=75lvl+

XbMetin=75+

Opublikowano

Pobieralem go bo nie moge grac mam blad poloczenia z serwem

przemo słuchaj uważnie jak masz clienta ten co ma 620 mb bodajże to wrzuć do niego ten pliczek 1 co ma 170 mb i jak masz nazwę tego folderu po chińsku to zmień nazwę na obojętnie jaką tylko że Polską ;) jak zadziała napisz

Liczę na + :)

darkjedisygnaym1.png

Opublikowano

Dzialac dziala ale nie moge wbic na serwa

Dragonmt2=75lvl+

Avalonmt2=75lvl+

XbMetin=75+

Opublikowano

No rozumiem na poprzednich tematach niektórzy mogą grać , a niektórzy nie nikt nie rozwiązał czemu tak jest czekaj cierpliwie jak coś się dowiem to ci dam znać . :)

Zapraszam do Jinno Nick Hexed <3

darkjedisygnaym1.png

Opublikowano

Proszę wejść w mój profil i jest tam tut jak wbić na ten serwer przez clienta.. Działa widać moby i nowe mapki :)

http://www.mpcforum.pl/topic/243321-mini-tutdl-jak-zagrac-na-chinskim-cliencie-serwera-xbmetin2/page__p__1664660#entry1664660

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Powiedzcie proszę jak na te nowe mapki można wbić. Gdzie sie je wybiera i ktora to jest opcja ewentualnie bo mam ich klienta launcher i nie wiem gdzie te mapki sa. Z góry wielkie dzięki

Opublikowano

Fajny ale, nie widze mobów a na stronie nie ma clienta jest jakis patch na new monster?????

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...