Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Fix]Jak Pozbyć Się Ścin

backspace

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"3. Ściągamy moje cfg gdzie zebrałem podane wcześniej komendy oraz kilka zupełnie nowych lecz które zmienią nam komfort gry (+ ~30fps) [Wklej je do Profile ale na poczatku zmień na config_mp.cfg cos takiego i podmień]"

Jakie profile, gdzie się znajdują?

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

Chyba chodzi o "Players" a nie "Profiles"

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

No dobra jeszcze tylko jak włączyć konsolę bo raczej nie chodzi o tą w grze włączaną poprzez tyldę.Czasami odpala mi się ona podczas crashy jednak normalnie nie wiem jak ją uruchomić.

Opublikowano

Może ktoś poradzić,bo mi się czesto zwiesza i strasznie mi skacza fps-y mam tak ok 50 spada do 40 a max do 70 i przez pare sekund na 70 mozna pięknie pograć jest jakas mozliwosc aby to utrzymac ? Czasem to nagle spadnie mi do 20 i gra sie blokuje i msuze wylaczyc poprzez procesy... majac ustawione w rejestrze 10000000 tak jak trzeba bylo zrobic o.O

Karta Nvidia Geforce 8800 GT

Procesor:AMD Phenom Quad Core 2.21

Windows 7

Proszę o pomoc :P

Opublikowano

Mi przy 30 fps-ach nawet nawet chodzi lecz sa minimalne scinki czasem i nie za plynnie chodzi. Licze ze poprawie fps do 50 :). A w zwiazku z toba to moze byc cos z sprzetem. Chociaz ja mam lepszy i gorzej chodzi xD. A ja mam pytanie. W opisie gry jest napisane ze wymagany procek to intel core duo cos tam, a jak mam pentium dual core to robi jakas różnice?

Opublikowano

A jaki masz ze mowisz ze lepszy ? <_<

PS:Przy sprawdzaniu wydajności kompa przy call of duty bo mam maksymalnie zaliczone ;P

Opublikowano

Piraty mają problem pewien.. Chodzi o kilka rdzeni, należy je odblokować w pliku config_sp i config_mp, gra po tym zabiegu wykorzystuje wszystkie rdzenie i gra powinna zacząć chodzić płynnie.

Opublikowano

Piraty mają problem pewien.. Chodzi o kilka rdzeni, należy je odblokować w pliku config_sp i config_mp, gra po tym zabiegu wykorzystuje wszystkie rdzenie i gra powinna zacząć chodzić płynnie.

yyy.... a jak odblokować te moje 2 rdzenie?

Zbieram ++++ Hainz UP :D

dxsygna.jpg

Opublikowano

Co wy macie za kompy? Wiekszosc zalezy od monitora a dokladniej od czestotliwości odświeżania.Zauwazcie ze np podczas gry macie X FPS'ow. Teraz sobie ustawcie grafe na 800x600 i bedziecie mieli X x2-3 i wiecej... Mi srednio chodzi po 15-30 fps podczas gry. I nie mam scin. Czy to dziwne? Ludzie maja po 60 i im sie tnie..

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tam mam dalej Lagi nic mi się nie zmieniło po tym

1313798626-U268549.gif

Sam na 32 w zombie bez użycia maszyny z napojem reanimacji

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja zmieniłem to w panelu sterowania NVIDIA z podstawowego(3) na 0 i coś pomogło ale nie wklejałem configu bo już mam jakiś inny i mi pasuje :P

//nie umieszczamy gifow w sygnach

Opublikowano

"Mógłby ktoś wytłumaczyć, o co chodzi z tym " r_LodScaleRigid 4 " ? z gory bardzo dziekuje ^^ "

Wchodzisz do gry, klikasz ~ pod ESC

i wpisujesz :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wtf ludzie mam 7950gt 256mb

proc jakis pentium 2,01 x2

1gb ram

a smiga mi 50fps? wtf? bez tego Z3R0 scin

6rlpEiq.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...