Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexusmt2[Dedyk][Pl][4Fun]

Vide_Cull_Fide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na każdej z 3 postaci nie dostałem 3 ręki... Miło... ;F

Naprawcie to! ;\

Na privach nick:

Luka

=]

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest zajebisty trochę się nudzę ... ale mało eventow i innych takich pvp konkursa

Proszę o zrobieni mi Awka Rozmiar średni

2 dziewczyny coś robią

Opublikowano

^^ hehe ale Ty mnie gościu bawisz... to konto mialo inne passy juz po 5 godzinach. Dobrze, że Hool wycofał przelew w ostatniej chwili bo by kase utopił. Jak szukasz idioty to idź spojrzyj w lustro.

A jak chcesz coś wyłudzić to źle trafiłeś.

Opublikowano

Paweł ma racje... jak masz chłopcze klopot to zapraszam na TS3...

Jesteś oszustem i tyle. Jak tylko Ci powiedziałem, że zrobiłem przelew to po 30min już konta nie było.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Hmmm......

Tez mogłbym wypowiedziec sie w tejze sprawie ,ale czekam na ,,nagrody za rozpowszechnnienie servera i najlepszego game playa''

- jak to BBC powiedzial nagrody maja byc pod koniec miesiaca wiec czekam ...

PS: niewiem gosciu dlaczego sie za mnie podajesz.. Ty pewnie jestes Yokohama czy jakos tak...

Bo to ja dawalem linki na ePvPers ...

omenmr.jpg
Opublikowano

w 1h jest 70lvl jak sie expi a nie gada lub stoi w miescie... A serwer jest ciagle modyfikowany... DO NPC zostanie dodane bardzo dużo nowych ciekawych i oryginalnych itemków, pozatym Hool ma duzo pracy z banowaniem.... a co do ilosci graczy to jest minimum 100+ zawsze.... nawet czasem dobijamy do 250:)

Opublikowano

SERWER JEST STRASZNY ADMINI TEGO SERWERA TO DZIECI KTORZY MAJA PO 15 LAT ... CODZIENNIE ROBIA BEZSENSU EVENTY A NIE DBAJA O SERVER ...O KOWALU WSPOMNE ROWNIEZ PRAKTYCZNIE CALY CZAS PALI PALI PALI... 20% NA ULEPSZENIE POMYSLCIE SOBIE JEZELI PERLA KRWAWA KOSZTUJE 30KK A NIE DA SIE ULEPSZYC BRONI NA 9 BO CALY CZAS PALI JA ULEPSZALEM PARTYZANE NA 9 21 RAZY 21X30=4FUN I TYLE ZMARNOWANEGO CZASU ... NIE GRAJCIE NA TYM SERWERZE JEZELI NIE CHCECIE SIE WKURWIAC ... A POZATYM SAME HIT KILERY ... MOJ KUMPEL DZIS DOSTAL BANA ZA WULGARYZMY NA STALE .... POZDRAWIAM DZIECI A GŁOWNIE [GM]Glass ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...