Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexusmt2[Dedyk][Pl][4Fun]

Vide_Cull_Fide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer Spoko!!

Wbije na pewno.. Już spol zasysam

"ProDomek" po 3latach gry w metin2 postanowiłem z tym skończyć!! :))

Żegnam was!!!

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kurde stronka mi nie działa bo chcę wbić:/

21c85ye.gif

Sygnatura by RajuPOL zakaz kopiowania!

-Masz coś do mnie?

Nie!

-Daj mi -!

Nie!

-Oj to będzie wpierdol!

No ok ok już daje!

Jeżeli nie dasz mi - odwiedzę cie w domu więc zacznij się bać;D

Jeżeli dasz mi - odwdzięcze się tak samo:)

Opublikowano

Serwer on ale byly problemy ale naprawione juz dawno nie przejmowacsie topka bo llv idzie jak maslo

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Dodano Clienta z nowymi zbrojkami mozliwosc robienia 2 nowych stalek dla wszystkich klas

Opublikowano

jak zakladam konto dobra stworzone a w grze pisze nieprawidlowa nazwa użytkownika lub hasło proszę o jak najszybszy kontakt

PISZE POPRAWNIE

PO POLSKUUUUUU

ZBIERAM -'siki

Opublikowano

lagi hmmm nie wiem czy wiesz ale łacze tu jest 1Gbp/s czyli w rzeczywistocis 125 mb/s a serwery co maja 100mbp/s w rzeczywistosci maja 12,5mb/s

Opublikowano

Serv zarabisty chociarz mam dopiero 79 lvl^^ kupie syrka + obojetny! szept do VaserPL albo na mpc pw

58571518-31d7-fae7-10f7-b6d66f065f70-banner.jpg

Zbieram -

Opublikowano

Gdyby GM nie mieli all w dupie to by bylo ok. Mam 109 lvl i co? :x Expie na zinach. Typek mi wbija na spota 105 lvl, ksuje, wyzywa mnie. Ok robie ss, pisze do GM. Tyle ze koles powiedzial mi ze jest nietykalny i ze gm mu nic nie zrobi i jeszcze GM do mnie ze nie potrzebnie szukam klopotów. DNO!

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Boski. Nie ma lagów ani nic... kozacko sie gra polecam!

IDZIE DUZY++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Opublikowano

Jak dla mnie ok... na taki serw czekalem chociaż moim zdanie powinniscie dodac wiecej do npc. Ale mam nadzieje ze pozniej dodacie:)

Opublikowano

Wbij i zobacz a sie przekonasz... nie jest zbyt easy ani zbyt hard, mozna sie wyrozniac a na lomax jest ten klopot ze wszyscy maja to samo eq i nie da rady sie wyróżnić.

Opublikowano

Nie miejcie pretensji do twórcy tematu, bo to nie jego server! Mi się ogólnie podoba, Gram w chunjo. Jeżeli ktoś chce dołączyć, to nick KREDKI

To jest server easy/norm między tym się kiwa, ale ogółem to o takie mi chodziło!

4410678874.png

Opublikowano

Wbij i zobacz a sie przekonasz... nie jest zbyt easy ani zbyt hard, mozna sie wyrozniac a na lomax jest ten klopot ze wszyscy maja to samo eq i nie da rady sie wyróżnić.

Popieram w 100%

4410678874.png

Opublikowano

Heh. ja też zapraszam do chunjo bo tam najmniej osób gra;/

Najmniej osób, i najmniej NEO

Jaki masz NICK ?

4410678874.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...