Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska Czy Wybrzeże Kości Słoniowej :D

mario4311

Kto wygra   

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra Polska czy Wybrze?e Ko?ci S?oniowej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polska poczestowala wodka i chlebem WKS :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś w tym jest. 3-1 z WKS i 3-1 z MC, gdzie gra przecież Kolo i Yaya. Klasowa drużyna i reprezentacja, Polska zmierza w dobrym kierunku, było to widac w meczu z USA, gdy 2x odrobiliśmy straty. Lewandowski, Kuba, Murawski, Matuszczyk, Fabiański, Ludo, Piszczek, Rybus, Grosicki. Brawo dla nich, pokazują olbrzymią klase.

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

@Up jestem podobnego zdania. Polacy to polacy, tylko krytykować umieją gdy przegrywamy. Jestem z Polakami na dobre i na złe, nie zwarzając na ich gre, bo to tylko ludzie, i w każdym meczu starają się grać. Gramy coraz lepiej, od dawna mówiłem, że Polacy się wyrobią do 2012 i na prawde ukażemy się z dobrej strony na Euro 2012. Każdemu trenerowi trzeba dać czas, aby na prawdę było widać jego wkład w mecz. Niestety większości z nas jest taka mentalność, gdy zmieniamy trenera to odrazu oczekujemy od niego cudów, do tego potrzeba trochę czasu, a nie tydzień.

Opublikowano

@up

Dokładnie, bo łatwiej zwolnic w klubie trenera niż 30 piłkarzy. W dodatku, młody polak kosztuje więcej niż sprawdzony gracz zza granicy. Smuda ma problem, bo na 4 obronców w klubie jest 3 obcokrajowców.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...