Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc słucham WASZYCH SPRAWDZONYCH porad dotyczących picia absyntu, odpowiedz "pogoogluj" mnie nie interesuje, chce coś sprawdzonego. jutro na kumpla 18stce będę mieć litr brązowego i trzeba to wykorzystać. Narazie piłem pare razy zielony na czysto - dobry owszem ale nie można sie ograniczać, przy tak wielu sposobach picia tego zacnego trunku.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Znawca
Opublikowano

Może nie jest to sprawdzony przeze mnie, ale podobno można to wykorzystać (na sylwka moja siostra korzystała ;p) ALKOCHIŃCZYK - to zdjęcie, więc skan nie potrzebny

@Down - Sry, nie zrozumiałem dokładnie ;p

Opublikowano
Może nie jest to sprawdzony przeze mnie, ale podobno można to wykorzystać (na sylwka moja siostra korzystała ;p) ALKOCHIŃCZYK - to zdjęcie, więc skan nie potrzebny

chodziło mi o metody picia (absynt sie w wiekszosci wypadkow podpala ;o) jak narazie mam sposob z przelewaniem przez łyzeczke z cukrem, podpalenie jej i wsypaniem, wymieszaniem. ale szukam wiecej :P

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano
chodziło mi o metody picia (absynt sie w wiekszosci wypadkow podpala ;o) jak narazie mam sposob z przelewaniem przez łyzeczke z cukrem, podpalenie jej i wsypaniem, wymieszaniem. ale szukam wiecej :P

Nie piłem tym sposobem..akurat bralem antybiotyki, ale widziałem ludzi pijących tym sposobem. Kac morderca, same trupy.