Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Ukradli Mu Konto Warte Ponad 4,5 Tys Zł !

Pośpieszny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta... Z tego wynika, że maniacy metin2 to a-ogary ; <

Pozdro dla typa co go oje... Pomógł skończyć z nałogiem ^^

Wygląd mnie pierdoli, tak samo jak reputacja i twoje zdanie...

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na ulicy gwałt, ludzie się mordują, wypadki pijani kierowcy, no ale przecież trzeba złapać złodzieja który okradł nam biednego 19 latka z Mikołajek. Pewnie jak zobaczył że niema eq to poszedł się mamie wypłakać że go w metinie okradli. :(

A tak nawiasem 4,5 tys o.O

Opublikowano

Jak dla mnie to wielka głupota inwestować tyle kasy w zwykłą gierke jak dla mnie 50zł max na rok

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

Ja nie chce nic mówić ale Metin2 PL ma 4 lata... Mamy 2010 a on powstał w 2006... Gram od dnia w którym powstał Feniks ;D

Metinn II lol co to xD

Tak to jest jak się jest no-lifem i sie kase w taki syf daje...

A pozatym sorry ale jeżeli mu okradli konto to:

1. Ściągał hacki... (więc już nie mają co szukać bo odrazu banik...)

albo

2. Był jakimś n00bkiem i miał hasło np. "lol2" o.O (więc to już jego wina...)

I to jest żałosne ponieważ nie ma bata żeby on nie był winny więc policja nie powinna nawet palcem w tej sprawie ruszyć. A ten debil co pisał ten artykuł... Pozdr dla niego... Żona na 1 koncie, Metinn II i inne bzdury... Ahhh nie mam sił ;D

Opublikowano

Sam nie umie zrobić takiej postaci to kradnie innym.

Afera jest o to że tamten typ wpakował w to sporo kasy.

Opublikowano

Znam Sogifa z real'a i za jego żala z 2008 roku (+6 +48% średnie ) goście dawali 3.000 złotych. Podczas aukcji został okradziony... ( Hasło było na poziomie - Rejestracja jego samochodu - Kos46tcBMW - Dał potem passy, żebym mu odrobił [dostał bana i oddali mu konto bez eq]0. Na s2 był gościu Mati20... Za samo sprzedawanie yang i eq zarobił 3,5 tyś. i kupił nowy komputer ;) [Wiem, widziałem jego aukcje i komputer]

Pozdrawiam frajera którego okradli! Do metka trzeba mieć głowe - Masz zarabiać a nie tracić...

o8bh2s.jpg
Opublikowano

No i taki ziomal który zarobił 3.5 tys zł. może śmiało powiedzieć, że czegoś się dorobił w tej grze :D

3o85xxwdD4S7KnoXGU.gif

Opublikowano

Yhh.. Macie rację. Może w końcu oduczą się płacić na takie gry. GF ciągnie na maksa kasę z teka. Inni tracą "dorobki życia" a tamci liczą pieniążki. Kolejny raz widać, że polska to kraj wyłudzaczy i krętaczy. Tyle dodam od siebie..

korneleknew.png

Opublikowano

Yhh.. Macie rację. Może w końcu oduczą się płacić na takie gry. GF ciągnie na maksa kasę z teka. Inni tracą "dorobki życia" a tamci liczą pieniążki. Kolejny raz widać, że polska to kraj wyłudzaczy i krętaczy. Tyle dodam od siebie..

@up GF to niemcy :)

@temat

hm.... choyowo sie zabezpieczyl i ma za swoje :) skonczcie powtarzac w co drugim poscie ze "hahahahhahaha 4 lata muahahsah !11!1!1oneone metin peel ma 3 lata muahahaha! one one" bo to niema sensu.

co do pieniedzy ktore wydal... hmm jesli sie cos lubi to mozna wydac jakas gotowke... dajmy na to ja lubie ogladac filmy to place za plyty dvd i ogladam to jest moj relaks, dla niego relaksem (lub obsesja) byl metin... chociaz z kwota pieniedzy przesadzil....

no ;]

Opublikowano

A moje zdanie jest następujące-mógł zaraz napisać,że jego konto jest warte 7tysi... a co tam 10. Więcej zyska na SM o.O

Dobrze,że gościu dostanie za swoje ale z kaską przesadził <_<

Teraz nagle będą znajdowały się 15-30 lvl-owe okradzione postacie,na które ktoś wydał kolejne 5tysi :O

@Offtopic 200 post B)

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

Up

Skąd wiesz ze nie kupowal itemow z allegro?

Ponieważ z tego co mi wiadomo to handel za prawdziwe pieniądze jest zakazany :P

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

@up

GAME-FORGE

a nie force :]

"W dzisiejszych czasach mamy nowych graczy metin'a.

Nie wiedza co to Oldschool, oni nie widzieli metina jaki był na początku.

Przyszli grać w niego w czasach DMG Hacka, EasyMetin, epików z epvp itd.

Nie doceniają serwerów Hard. " - Pewien user.

Pow3r / robo12 | Konto nieaktywne.

Opublikowano

Moim zdanie ten temat jest zbędny, tylko niepotrzebny spam sie robi.. <_< to ze go okradli to nie nasza wina i co nas to obchodzi...

constantinesygnatura2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Nigdy nie bądź pewny siebie, bo nie wiesz co kryje sie w ciemoności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...