Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Speedhack Pro

Corinarh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli ogolnie nie ma sensu sciagac tego ekhm... a pozatym czy ja cos tam wspomnialem o game guardzie?... lol... gadam ze ogolnie program to sh!t a tem mi tu wtraca nie wiadomo z kad ze to dziala na wiekszosc gier bez GG... zal xD (nic o tym nie wspomniałem a on mnie tego poprawia xD)

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie to tam nie przyśpiesza nic...

Może mam źle ustawione ale program dziwaczny bo czasem nawet kursor mi przyśpieszy.

Gdy już mam gre i biegam szybciej to o dziwo d/c.

Hehe... trudno obejdę się bez ^^.

45% tego forum to pojeby i neo kidy. Jeśli tak uważasz wklej to do swojej sygny.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziala na wowie / lineage???

Po pierwsze zalatw sobie lodowke do pokoju, nigdy nie spij dluzej niz 5 godz dziennie (najlepiej rozłóż to na 2 razy 2,5h) zabierz mamie z torebki pieniadze i nakupuj rzeczy na allegro, nie trac czasu na sniadanie i kolacje (zastap je pizza albo jakimis chipsami), pytaj kazdego o "pt plizz" albo "zen plox" - dostaniesz bajery a gdy ktos kolo ciebie przechodzi koniecznie musisz pisac "no ks" to takie powitanie w muonline (ale tylko poza miastem).

MU tutorial by soulmaster ^_^

Opublikowano

Wow i Lineage maja Gameguarda raczej...

Ja próbowałem na Ogame,ale coś nie wyszło,na początku wyglądało dobrze,czas leciał 4x szybciej,a tak naprawde to tylko tak wygladało,jak dałem dalej po skończeniu budowy to wróciło mi na czas,na którym włączyłem "!xSpeedPro v.1.4" i budowało się dalej z tą samą prędkością co normalnie...

Na zasoby mi także nie działa,jeżeli wykombinujecie na jakich grach przeglądarkowych to działa to dajcie znać. ^.^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak bendzie ten programik dzialal na wowie to prosze o kontak szybko na priva (bo gg nie mam :P)

Sprubowalem jeszcze raz na Silkroad Online na liczniku FPS mialem 76 bez programu a gdy go wlonczylem 2~10 fps

Krotko mowiac to tylko spowalnia (wedlug mnie) GRAFE i moze spowodowac jej przegzania...

:_________________________________:

serv:wowlord

class:HUNTER

name:Moonhunter

pet name:<KoKsIaZ>

guild:~POLSKA~

lvl:70

kills:27

death:7

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak patrze to tu mało osób myśli (chociaż parę)

to przyspiesza ale nie działa na gry www. niby widzisz leci szybko o 20 razy (jak weźmiesz max) jak się skończy to znowu jest normalny czas hehe w travianie to mi zegarek nawet przyspieszało że w 5 min minęła 1 godzina xD

JA

• 2 tygodnie później...
Gość black_shadow
Opublikowano

Ten SpEEd Hack działa w Tibi i tylko ty możesz sie poruszac szybciej.

Jeżeli ktos chce instrukcje to pisac na GG : *******

(działą w grach typu : Tibia , endless-online, itp. )

#DOWN

Aha BARI to dlaczego połowie użytkowników nie działa ?

To troche mnie dziwi ale jeżeli nikt nie chce instrukcji to nie :D

Opublikowano
...Jeżeli ktos chce instrukcje to pisac na GG : ********...

Lol a co tu trudnego?^^

Włączasz go, ustawiasz prędkość... grasz =P

niestety jest to już strasznie wykrywalne w fps'ach =/ a fajnie sie nim bawiło w cs'ie, soldacie itp...^^

Opublikowano

Lipa, lipa, lipa i jeszcze raz lipa! Wlaczam metin2 i odrazu jak sie zaloguje to mnie wylogowuje!

obraz.png

Jestem chetny na warrock private albo admina dzialu WarRock.

Mnie grzeje ten wasz podział na 98% i 2%. Lepiej podzielić się na 100% i na 0%. (100% Nienawidzi Webb'a, a 0% go "lubi").

Opublikowano
Lipa, lipa, lipa i jeszcze raz lipa! Wlaczam metin2 i odrazu jak sie zaloguje to mnie wylogowuje!

bo metin ma game guarda przez co na nim nie dziala.. tez tak mialem

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

a mi to psuje przeglądarkę. mam firefoxa włączam speed i mi sie wyłącza ;p poradzi mi ktoś jak to naprawić?

266156745.png
Opublikowano

Dziala mi superowo w tibi i8 nawet szybciej internet chodzi a w Rune Scape tez spisuje sie rewelacyjnie wogole w Rune Scape to szybciutko combata bije ze nie wiem co z tym programem dziekuje bardzo autorowi za zamieszczenie programu

-

Opublikowano

W Endless Online dzięki temu hacku można szybko wbi pierwsze 10 lv. Gdyż po ubiciu stworka trzeba wyłączy program i poczeka aż będzie się można rusza. Do Margonem się nie przydaje. Próbowałem na jeszcze jednej grze ale nie pamiętam jak się nazywa xD

NIL:

[||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||] = 0%

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- No te w takim kształcie *staruszka rysuje palcem w powietrzu coś na wzór jajka*
- Co to za kształt?
- No... yyy... apokalipsy

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...