Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Speedhack Pro

Corinarh

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w runescape nie trzeba sscac klienta to jest gra w przegladarce internetowej.

Www.runescape.com

a co do tibii to polecam ale tam wszystko sie porusza szybciej :D nawet exp znika szybko

@up metin2 ja moge obczaic bo mam na dysku zaraz dam edita

#edit

z metina od razu wylogowuje ;/ czyli nie da się nic zrobić.Jest jakiś auto logoff czy cuś.

e8k1et.gif
Opublikowano

yyy u mnie cuś nic nie działa. Jak ktoś ma czasu sprawdzi czy to działa na Endless Online (fajna gierka lepsza od Tibii :D) instalka tylko 13 MB. Bede bardzo wdzięczny jeśli komuś zadziała i powie jak to zrobił :]

EDIT: a wiec tak. zapomnialem ze trza zaznaczyc fajke aby wlaczyc xD. Program spox przyspiesza :) ma wady ale ja go uzywam tak:

podchodze do potworka udezam go

z predkosci 1 ustawiam na 4

zabijam

zmniejszam spowrotem na 1

czekam az bede mugl sie ruszyc

i ide.

jezeli chodzi o chodzenie po mapie to nie dziala :/

tylko przy biciu potworkow.

Pozdro.

Opublikowano

Koleś Skłonny? My Cię o nic nie prosiliśm,y i jak byś przeczytał wszystkie posty to byś wyciągnął wniosek,że już próbowałem w metinie z negatywnym skutkiem.

e8k1et.gif
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie ma za co, ale szkoda ze nie dziala w silku i cabalu ;/

I co do postu Yogiego to ten program przyspiesza twoje wszystkie programy itd.

Czyli to oznacza szybszy exp i szybsze zabijanie mobow xD

budynsz1.jpg

Jesli macie problem piszcie na GG 1252128

Ogladamlogobleach2tx8.jpgWszystkie juz widzialem

Opublikowano

@Victor

Edytuj posty a nie pisz dwuch postow by dopisac 1wyraz -.-

@Sir Demon

Wstawiam sie za jego slowami gdybys cos przeczytal a nie tylko 1post na poczatku to bys wiedzial ze w metin 2 nie dziala

@Do wszystkich

Metin 2 ma wbudowane zabezpieczenie jakby "Booterskie" jak wlaczy ktos jakis program razem z Metin 2 odrazu loog off np. Mojego koledze wywala z gry gdy ma wlaczone

kilka rzeczy na raz takie jak notatnik,mozilla,i jakis folder

@Pytanko

Czy moze mi ktos powiedziec testowalem to w takiej jednej grze dolozylem do tego bota "Cakepub3" jest on uzywany do gry MapleStory

ale ja czesto uzywam go do innych gier .

Ustawilem na auto atack (F10) no i samo mi wlaczalo Torpede (Rzut rakieta) ale wywalilo mnie po 10min :P

Czy ktos moze cos poradzic??

oMS :

3x - Cleric - Semi Active

8x - Bandit - Very Active

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
A dziala to na Rune Scape ??

Na Rune Scape dziala Superowo chodzi szybko bije szybko i wogule jest bosko dzieki za link

Mow za siebie . Niektorym dziala niektorym nie . A niee laguje ci w RS'ie ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Emm... Przy rejestracji wklejam kod

Name: freeserials.com

Key: 3314-8337-6732

lub

freeserials.com

3314-8337-6732

I mi nie wchodzi... OK zero kominikatu... NIC

@EDIT

Działa...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja mam taki problem ze jak wchodze do metin mam wlaczony program i nie moge napisac litery Y poniewaz taka mam w loginie co mam zrobic?A gdzy po wlaczeniu komputera wchodze do gry,program jest w pasku i gdzy wlaczam gre loguje sie to po chili wychodzi mi okienko z jakimis znakami zapytania co ma mzrobic?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W plemiona chyba nie działa :( ale poprubujcie coś ...

MOJE MOTTO : MNIEJ SPAMU WIĘCEJ ORGINAŁU!!!

Spoiler >>> HAX0R ROCKS <<< Spoiler

GMS :

+40 Wizard i/l - broa - LEGIT - Sleep

+20 Warrior - broa -LEGIT - Sleep

+20 Rogue - scania - LEGIT - Sleep

EMS :

+45 Spearman - Kradia - 100% Hack - Very Active

13117.gif18706.png

17378.gif21191.jpg

22066.png23535.png

banner.gif

POZDRO

Opublikowano

Tak serio to ch*** warte to na niczym nie dziala METIN2 nie , RS nie ,silkroad nie, GTA VC nie ,WOWa nie, WAR nie, czego nie wimienilem ??? A GUNZ nie, co to za shit jest??? nie sciongac tego ludzie badziwie jakies

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

dobra... teraz was ostudze :P

ten program w 90% nie działa!!!!!!!!!!

przyspiesza tylko gre ale tylko z twojego punktu widzenia czyli... wogule nie przyspiesza... gdybyscie chcieli wiedziec to te ,,lagi,, to nie lagi tylko czas pomiedzy przejsciem (przyklad tibia) nie chodzisz szybciej... tylko ci sie wydaje... chodzisz swoim tepem jak idziesz kratke dalej odczekujesz aby postac na serwerze poszla o 1 kratke w twoim normalnym tepie (to jest wlasnie ten wasz ,,lag,, -.-) ale moze mi sie wydaje ale dziala to troszeczke z chodzeniem na ukos

jedyna gra na jakiej widzialem rezultaty to soldat (poniewaz wszystko, cala gra jest posadzona u ciebie na kompie a nie tak jak w tibii na servie :))

Opublikowano
dobra... teraz was ostudze :P

ten program w 90% nie działa!!!!!!!!!!

przyspiesza tylko gre ale tylko z twojego punktu widzenia czyli... wogule nie przyspiesza... gdybyscie chcieli wiedziec to te ,,lagi,, to nie lagi tylko czas pomiedzy przejsciem (przyklad tibia) nie chodzisz szybciej... tylko ci sie wydaje... chodzisz swoim tepem jak idziesz kratke dalej odczekujesz aby postac na serwerze poszla o 1 kratke w twoim normalnym tepie (to jest wlasnie ten wasz ,,lag,, -.-) ale moze mi sie wydaje ale dziala to troszeczke z chodzeniem na ukos

jedyna gra na jakiej widzialem rezultaty to soldat (poniewaz wszystko, cala gra jest posadzona u ciebie na kompie a nie tak jak w tibii na servie :))

Widze ze nie rozumiesz tego programu.

Program jest stworzony by Niby przyspieszyc gre dziala na wiekszosci gier bez GameGuarda jak i z GG bez GameMonu w folderze.

Na niektorych grach takich jak Tibia Nie dziala... Poniewaz tam jest inaczej ze idziesz bardzo szybko ale 1kratke co 3sekundy...

Testowalem na wielu grach i na 90% z nich dzialalo :)

xhackerxko1.png

Learning Packet Edit :

[][][][][][][][][][]75%

Ucze sie C++ :

[][][][][][][][][][]5%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...