Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Zablokować Hackshielda!

adriank1419

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jeżeli wyłączyłem ochronę antyspyware i antywirusową bo mi wykrywa w Injectorze wira i go usuwa (injectora) to HS nie bedzie wysylac logow? (...)

Jeżeli wyłączyłeś ochronę antyspyware i antywirusową to bardziej niż logów wysyłanych przez HS obawiałbym się syfu, który możesz naciągnąć, w tym np. keylogerów. Jeżeli jesteś pewny pliku Injector, wyklucz go ze skanowania, a ochronę miej włączoną. I wtedy dopiero przejmuj się logami wysyłanymi przez HS, oczekując na bana. No chyba, że sposób z wyczyszczeniem zawartości plików .log i nadania im właściwości "tylko do odczytu" rzeczywiście jest skuteczny (na pewno oba pliki .log nie są nadpisywane przez grę).

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam

Próbowałem zablokować HS3 w Kasperskim AV 7.0 a zrobiłem to tak:

ustawienia>ochrona proaktywna>kontrola integralności aplikacji>zablokowałem tam te 2 pliki ahnrpt.exe i hslogmgr.exe

Wbiłem na metka przez obejście z notatnika, potem zaglądam do pliku z logiem a on się uzupełnił,bo wcześniej wszystko stamtąd usunąłem. :/ Teraz jestem ciekawy czy wgl wysyła.

Pozdro

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Niestety muszę was zmartwić !!! Jak już napisał Borys74 Proszę poczytać wyżej. Zablokowanie tych plików nic nie daje, już dawno je blokowałem i nic nie dało niestety. A wiecie dlaczego blokowanie ich jest mało ważne ?? Choćby dlatego, że usuwając je można odpalić grę na obejściu albo na EM2 ! Zbyt proste i zbyt piękne by gra się uruchamiała beż tak ważnych plików prawda ?? Ja po prostu te wszystkie pliki usunąłem. Trzeba PAMIĘTAĆ by przed uruchomieniem oryginalnego metka wyczyścić wszystkie logi bo wtedy się one wysyłają !

POZDRO

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bo serwer komunikuje się między klientem a serwerem, tam zostawia po sobie ślady w formie logów, a ten log HS po stronie klienta to tak naprawdę nic nie znaczy.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano
to po co taki tut zeby ludzi wprowadzac w blad i tak logi dochodza -,- a kto mowi ze nie to poczeka jeszcze troche i tez otrzyma niespodzianke

sam ich teraz wprowadzasz w błąd bo odkopujesz temat po trzech dniach

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

a co będzie jeśli otworze hshilda przez notatnik i all po usuwam

a errorlog.exe też tak samo zrobie ????????????????????????????????????

ale dam + dużo sie musiałeś napracować fajnie by było jak byś zrobił tuta jak ominąć torrenta

Opublikowano

@UP - to przestań juz grać teraz!!! Ban pewny. Wszystko co robimy w gzre zapisywane jest na serwerach jesli tam ktoś zobaczy w Twoich logach, że byłeś w jakims niedostępnym punkcie na mapie pzrez kilka razy to BAN !!!!!!!!!!!!! albo że zbyt szybko sie poruszesz to BAN!!!!!!!!!!!!! Wystarczy, że ktos na Ciebie doniesie to predzej czy pozniej sparwdza Cie i BAN !!!!!!!!!!!!!! Jak nikt nie doniesie to prawdopodobnie przypadkowo na Ciebie nie trafia i bana nie bedzie !!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to juz ci odpowiem DOSTANIESZ BANA :) bo zalozylem konto 3 dni temu i przyblokowalem tak jak trzeba a wlasnie przed chwila dostalem maila ze konto zostalo zablokowane przez hs za nielegalne oprogramowanie ;] nie wiem tylko skad te + dla autora tematu chyba za checi xD

Opublikowano

Ale fajne działa xDD

A oni mogą wykryć że my blokujemy wysyłanie ?

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...