Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

100% Exp Za Free

nieposionym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętacie że Nexon z okazji 30k (a niedawno 40k) fanów na facebooku zrobił event polegający na rozdaniu w sumie 30 exp passes 100%...

Teraz jest ok 42k fanów więc przeprowadzmy akcje: w miarę mozliwości zakładajcie konto na facebooku i oceniajcie Combat Arms Europe jako: "Lubię to"

Może z okazji 50k fanów bedzie następny event.

http://www.facebook.com/combatarmseurope

Pomogłem?? Daj "+"

Opublikowano

O człowieku myślisz że komuś będzie się chciało to zrobić wątpie, bo mi na pewno nie. Jak będzie 50k to zrobią event?! nie masz pewności. !

dópa!

Opublikowano

No to jeszcze 9994 ludzi jest potrzebnych i mamy event Y34H. dry.gif

dópa!

Opublikowano

W sumie co wam szkodzi to chwila jest

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Eh mam konto na Facebook-u ale prawdę mówiąc za bardzo nie wiem jak z niego korzystać .

Ale jakoś przyłączę się i ja do waszej akcji :P

9368_gold.png

Specjalista
Opublikowano

wchodze w to :P ja z kilku kont to zrobie, braci, kuzynów itp. wy też tak róbcie

może w klasie ktoś pomoże....

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

@upNawet nie masz pewności, że dostaniesz nagrodę...

Jak dla mnie bez sęsu.

Enzilu :D

zawsze warto spróbować :]

A co nam szkodzi ?

9368_gold.png

Opublikowano

Właśnie, przecież to nic nas nie kosztuje, jedynie czas poświecony na to, ale zawsze można to zrobić w miedzyczasie kiedy nam sie film na YT bufruje aahahah ;)

Pomogłem?? Daj "+"

Opublikowano

nie wiem czy to tak wiele daje ;) (przynajmniej dla mnie...)

Co innego jakby rozdawał bronie na dzień, tydzień..., albo jakieś skrzynki...

\m/ AVE \m/ i pozrdro ];p

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

Mam pytanie.

Kiedyś spotkałem się na YT jak koleś otwierał taki prezencik .

Niby rozdawał je NEXON i trafiło mu się M4A1 SopMod

Na jaką okazję to było ?

9368_gold.png

Opublikowano

Ja niejestem pewien, ale napewno coś się uda... Ja już dawno dołączyłem

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Eventy są w każdym tygodniu. A to na mikolajki, a to na walentynki. Nie wiem po co tych skąpców uszczęśliwiać. Wiecie dlaczego są lagi na alfie? bo zrobili nowy serw w grze. Ale nie wykupili więcej miejsca pod niego. Tylko podzielili miejsce z alfy. Sknery, ot co!

Opublikowano

Eventy są w każdym tygodniu. A to na mikolajki, a to na walentynki. Nie wiem po co tych skąpców uszczęśliwiać. Wiecie dlaczego są lagi na alfie? bo zrobili nowy serw w grze. Ale nie wykupili więcej miejsca pod niego. Tylko podzielili miejsce z alfy. Sknery, ot co!

Lagi są nie tylko na Alfie a na wszystkich serwerach .

Powód?

Przeładowanie serwera+serwer turecki połączony z Europe .

9368_gold.png

Opublikowano

To zagraj na bravo lub charlie. A potem na alfie. Jeżeli masz wszędzie takie same lagi, to pora zmienic kompa albo neta. Mi jak i moim kolegom z klanu laguje tylko na alfie

Opublikowano

To zagraj na bravo lub charlie. A potem na alfie. Jeżeli masz wszędzie takie same lagi, to pora zmienic kompa albo neta. Mi jak i moim kolegom z klanu laguje tylko na alfie

Po co mam zmieniać kompa gdyż mam lagi tylko w porze szczytu ?

Proste wina przeładowane serwy

9368_gold.png

Opublikowano

Ja niemam lagów lagów na żadnym serverze... Ale jak już coś siędzieje to tylko w porach szczytu, gdy na server niewejde, bo pełen... Możliwe, że Turki i server CHARLIE pogarszają ge, ale wszystko da się kiedyś naprawić... MAM NADZIEJE

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...