Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Satanizm

xDeathx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie to zależy od człowieka. To zleży można być Satanistą z wyglądu i stylu życia lub być tym opisanym w Stereotypach. Szczerze to mi wisi satanista jaki jest taki jest ale to w koncu normalny człowiek jak ja czy wy. Ci co na przygład wyśmiewają go w szkole lub na ulicy to są po prostu dzieci które niedorosły do tego żeby tolerować inną wiare. Dla takich ludzi Polecam tylko Rasta. PS wikipedia duzo wyjasnia

Gość Mounthains
Opublikowano

spytaj sie mounthaisa

bez urazy

@ up2 i 1

za takie coś dostałem ostatnio warna że mi net zmulił i napisałem pare postów -.-

Jestem katolikiem :)

Opublikowano

ale teraz wam powiem ze malo kto chodzi do kosciola poniewaz nikomu nie chce sie sluchac co niedziele tego samego

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Ja do kościoła chodzę i nie mam nic do wyznawców innych religii.

A sataniści kojarzą mi się z czarnym ubiorem itd.

Myślałem nad założeniem sekty: Browrów trzech ;D

Me gusta.

Opublikowano

I tak najgorsza religia jaka może być to Islam potępiają wszystkie inne religie i latego robią też zamachy na ludzi innej wiary

tak jak mają wypędzić wszystkich katolików z Iraku i jak im Mahomet mówił za to dostaną wynagrodzenie.

1375207970-U250359.png

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

@ EmpioS najwidoczniej nic na temat satanistów nie wiesz, bo to nie są źli ludzie w przeciwieństwie do islamistów. Prawdziwy satanista nigdy nie zrobi krzywdy drugiemu człowiekowi. Ale twój stereotyp satanisty to zły człowiek z rogami na głowie który zabija wszystkich katolików po kolei, nie prawdaż ?

Opublikowano

I tak najgorsza religia jaka może być to Islam potępiają wszystkie inne religie i latego robią też zamachy na ludzi innej wiary

tak jak mają wypędzić wszystkich katolików z Iraku i jak im Mahomet mówił za to dostaną wynagrodzenie.

A wiesz co chrześcijanie robili innym religiom. Tolerancja obudziła się u nas dopiero po przyłączeniu Rusi. A wiesz co robili Krzyżacy?

50a8d03627325.png

| Edytor |

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

@Up komu jak komu ale mi tego mówić nie musisz. Chodzi mi oto, że sataniści to nie są źli ludzie. W dzisiejszych czasach najgroźniejszą religią jest islam, i trzeba walczyć przeciwko tym np. aby nie budowano meczetów w Polsce. Jak wiadomo, już chcieli to robić.. ; /

Opublikowano

Nie lekceważę żadnej religii. Starszy o rok kolega w gimnazjum był takim pseudo "Satanistą" (czarne płaszcze, dredy, spodnie takie bardziej "moro" etc.) Odechciało mu się i nawrócił się.

Jest ministrantem, ściął dredy, chodzi normalnie ubrany.

Polecam ci Katolicyzm :P.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Przeczytajcie sobie notatkę prasową "Przyjaźń Zwycięży" Wg mnie I chrześcijanie i muzłumanie kierowani sa polityką ;x Może to nie brzmi sensownie ale tak ja myslę :P Satanisci są spoko :] U mnie w szkole mili, sympatyczni , A co najwarzniejsze ... Bronią słabszych przed dresami <3B)

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

Sam jestem katolikiem, aczkolwiek niezbyt misię podoba modlitwa itp. Kiedyś chciałem przejść na satanizm ale doszedłem do wniosku. Po co robić sobie problemy? Jestem katolikiem, bo tak chcieli moi rodzicie. Wierzę w Boga, ale na własny sposób, nie jestem przekonany w istnienie Jezusa. Taką religię wyznają Żydzi, jednak nie o to mi chodzi. Oni czekają na Mesjasza. Ja uważam, że istnieje Bóg i nic więcej.

Iron Maiden forever

Zbieram -

Admin Cienia
Opublikowano

@D&G poszedł raporcik :) Za double hehhe

Zastanawiam się nad ateizmem a satanizmem co byście polecali??

Cóż za peszek, Prędzej ty dostaniesz warna za spam niż ja za dubla.

Sry za odświeżenie zamkniętego tematu :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...