Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania, Problemy, Odpowiedzi.

Gericht

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam 1 pytanie, może trochę głupie ale nie znam odpowiedzi:

Czy / gdzie jest gun game? A jeśli jest to jak zagrać? ;p

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest, ale jako jeden z czterech możliwych trybów Gry o kasę.

Losowo cię łączy z serwerami, więc próbuj aż do połaczenia z Gun Game.

Opublikowano

Jest jakiś szybki sposób na zarobienie Punktów COD? ( nie wiem czy nie było nie chce mi się all czytać)

Opublikowano

Będzie działać na takim kompie ;d ...

Procesor: Pentium Dual-Core E5200 @ 2.50GHz 2.49GHz

Ram:2GB

System:Windows 7 32 bity

Karta graficzna: Nvidia GeForce EN9400GT

Czekam na odpowiedź.

Pozdrawiam

Logo.JPG

Opublikowano

mam WindowZ litle pentium 4 3,4ghz 2gb ramu i gForce9500gt i mi gra chodzi na jakies 20-50 fpsow czy jak podkrece troszke procka powinno pomoc? poniewaz przez pierwsze 20 30 sec mam 5fpsow:P potem juz jest lepiej ale chcialbym zeby bylo juz calkiem calkiem .Chce podkrecic troszq bo nie mam $$$$ na nowego procka

Opublikowano

Będzie działać na takim kompie ;d ...

Procesor: Pentium Dual-Core E5200 @ 2.50GHz 2.49GHz

Ram:2GB

System:Windows 7 32 bity

Karta graficzna: Nvidia GeForce EN9400GT

Czekam na odpowiedź.

Pozdrawiam

Mam taki sam procesor i tyle samo ram'u. Na najniższych detalach mam od 7- 35 Fps'ow. Tylko nie wiem jak z twoją kartą graficzną :/

Opublikowano

Mam taki sam procesor i tyle samo ram'u. Na najniższych detalach mam od 7- 35 Fps'ow. Tylko nie wiem jak z twoją kartą graficzną :/

Heh ja podobnie nieraz jak się patrze w sufit xD to mam 30 ;d albo jestem gdzieś gdzie jest mało przedmiotów ...

A i mam do was pytanie

Jakiego polecacie mi procesora żeby gry ładnie chodziły

Może być taki:http://allegro.pl/intel-core-2-quad-q6600-slacr-box-poznan-i1319451412.html ? Czy jakiś inny ???

Logo.JPG

Opublikowano

Czy może taki procki :

1.Intel Core 2 Quad Q9650

2.Intel Core 2 Quad Q6700

Czy może być ten Core 2 Quad Q6600

Który lepszy ? i który najlepszy do grania ..

Logo.JPG

Opublikowano

Hej, ja też mam pytanie. Otóż, dostałem od kolegi black opsa ( Nie wiem czy oryginalny, bo był przegrywany na plytę) po zainstalowaniu zgralem z płyty spolszczenie O22y, updat'y i jakiegos cracka. wchodze na single wszystko ładnie pięknie, nawet nie zacina, ale jak wchodze w Multi lub Zombie pisze ze serwer nie dostepny i zebym na stronce sprawdził status. (www.callofduty.com/blackops/status) i tam pisze ze jest wszystko dobrze. POMOCY Chce pograć w MP

Pozdro

Opublikowano

orginał powinien byc polski jesli to kopia to nie pograsz w multi chyba ze kolega nie gra w multiplayera i da ci key zebys sie zarejestrował na stronce stema

Opublikowano

Mam problem(jestem w tym zielony gram 2 dni).Więc pisze mi,że odblokowałem ak47u (jakoś tak) to małe pytanko co mam zrobić żeby na początku i po kill'u mieć ak47u ??Jak widzialem to inni mają na początku ^^

Zbieram "Lajki"

Opublikowano

Chodzi ci pewnie o stworzenie klasy broni jest to bardzo proste wchodzisz do glownego menu potem naciskasz na operacje wybierasz jeden ze slotow i masz bron podstawowa potem pistolety maszynowe i tam masz AK-74u mozesz tez dodac perki oraz inne wyposazenie do swojej klasy

Und3rsoldier.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...