Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania, Problemy, Odpowiedzi.

Gericht

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra nowa, poddział nowy.

Aby nie było spamu postanowiłem zrobić temat gdzie będziecie mogli

zadawać pytania innymi,a oni na nie odpowiadać i na odwrót.

Jeżeli ktoś moderuje ten dział prosze o podklejenie i pilnowanie tematu.

Z góry dziękuje i zapraszam do dyskusji.

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok to 1 pytanie Czy już da się grać na piracie na multi ? Z jakimś crackiem lub coś ja mw2 ten alteriwnet?

RdLc.jpg

Opublikowano

Ok to 1 pytanie Czy już da się grać na piracie na multi ? Z jakimś crackiem lub coś ja mw2 ten alteriwnet?

Narazie nie ma cracka a więc zapraszam na kupno CoDa za 90zł na allegro opylisz :)

Opublikowano

Za 100zł -110 możesz kupić. za 90? Link or didn't happens. Patrze właśnie se aukcje na alledrogo i ludzie sprzedaja BO bo gra ma za duze wymagania :P lol, jakby nie mogli w necie poczytac cos o tym ;)

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Jesli wlanczam gre i po intrze jest zwiecha gry to jest to wina sprzetu (CPU: Amd Athlon 64 3500+ 2,2Gh Grafika: GeForce 8600GTS 256 Mb 1Gb Ram) czy moze wadliwej wersji gry (pobranej z neta) ??

pc_RashuPL.png

18706.png

Opublikowano

Moje pytanie w sprawie Black Ops, liczę na pomoc ;)

OK, przechodzę do sedna:

Gdy kupiłem i zainstalowałem Modern Warfare 2 gra chodzila bardzo płynnie na max. detalach. Słyszałem że różnice w wymaganiach sprzętowych MW2 a BO są niewielkie.

Dziś zainstalowałem sobie BO podekscytowany z nowej gierki zaraz po instalacji odpaliłem MULTI ;) Ale to co zobaczyłem zabiło moje oczekiwania. Powtórzę ze różnice między MW2 a BO są niewielkie !

Wiem, wyszedł patch ale obawiam się że nic niedał ( przynajmniej mi ) no więc z grą problemow dużych nie ma, otórz w multi gdy stoję z karabinem gra jest spoko płynna i wgl. ale problem pojawia się gdy nacisnę przycisk W, S ,A lub D gra zaczyna się zacinać niemiłosiernie natomiast po szybkim puszczeniu klawiszy gra z zacinki znowu staje się płynna. Wyszedl patch, myślałem że naprawi on moj problem ale niestety jest tak samo jak wcześniej :( Dodam że MENU jest bardzo płynne 0 zacinek tylko podczas gry w MULTI jest problem.

Podsumowanie:

Jest to problem z poruszaniem się przyciskami WSAD, gdy stoję gra jest miodzio :) podczas próby chodzenia gra zacina się ( -.- ) niestety po paru zacięciach gry komputer po prostu się restartuje i pojawia się błąd Microsoft nie wysyłaj.... bla,bla...

Wydaje mi się że problemu niema raczej w sprzęcie bo wymagania są podobne jak w MW2, ale mogę się mylić podam je niżej na wszelki wypadek :) Dodam że próbowałem już wszystkiego, dawałem najmniejsze detale wszystko na słabe, niskie ale dalej to samo :( Patch oczywiście juz zainstalowany ale problem występuje nadal. Proszę o pomoc ^^

- XP Home Edition SP3

- Pentium Dual-Core E5200 2.50 GHz

- 3,00 GB RAM

- ATI Radeon HD 4650 1024 MB

Jeśli o czymś zapomnialem proszę pisać :)

Bardzo proszę o pomoc, jeśli wiecie co jest przyczyną zacinania się gdy "chodzę" proszę pisać ! z góry dziękuję :))

Opublikowano

Mój komputer spełnia wymagania oprócz procka (amd athlon 2 250, 2x 3.0 ) na mp mapa ładuje się trochę ale z tego co widzę gracze zaczynają w tym momencie co ja, na sp tragedia... po jakimś czasie gry zawiesza kompa, zreszta mp też, pobierałem dopalacze do procka... co jest nie tak?

Zbyt duża sygnatura, proponuję używać funkcji

[spoiler] ... [/spoiler]

bądź skrótu w postaci linku. energy

snap20100225122706001.png

Opublikowano

Jak włączyć konsolę w singlu i zombi? Bo chcielibyśmy z kolegami wbić komendę na nieskończone ammo, życie itp. (Oryginał)

29dvaqe.jpg
Opublikowano

witam

Chciał bym poznać wasze opinie o moim sprzęcie i oczywiście czy black ops będzie działać

a więc :

Procek- Intel Core 2 duo E7500 2,93 GHz

RAM - 4GB

Karta Graficzna - Nvidia GeForce GT 220

Windows xp sp3

DirectX 10

Jeśli czegoś nie podałem potrzebnego to pisać

Dzięki z góry za pomoc

34169.jpg33983.png

33582.gif34291.png

Nicki na serwerach :

TimeZ, RazoX

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Ja należę do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się:"Skacz szybciej,durniu"

DodoMASTER_POL.png

pc_DodoMASTER_POL.png

Opublikowano

- ATI Radeon HD 4650 1024 MB

Jeżeli to jest słaba karta graficzna to ja jestem święty :angry: :angry:

1313798626-U268549.gif

Sam na 32 w zombie bez użycia maszyny z napojem reanimacji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...