Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki

YellowViper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widać wielkie poruszenie wywołało wśród uczniów szkoł podst. i gimn. ten temat. To jest forum o cheatach nie rozumiem o co tyle darcia mordy że cheaty są złe i nikt nie lubi cheaterów jak tak nie lubicie cheaterów to idzcie sobie na forum o hello kitty tam wymienicie poglądy z równymi sobie.

cheaty były, są i będą każdy moze sobie je znaleść i ich używać ale wtedy oszukuje sam siebie a wyzywanie tych co używają nic wam nie da -.-

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Uczeń
Opublikowano

widać wielkie poruszenie wywołało wśród uczniów szkoł podst. i gimn. ten temat. To jest forum o cheatach nie rozumiem o co tyle darcia mordy że cheaty są złe i nikt nie lubi cheaterów jak tak nie lubicie cheaterów to idzcie sobie na forum o hello kitty tam wymienicie poglądy z równymi sobie.

cheaty były, są i będą każdy moze sobie je znaleść i ich używać ale wtedy oszukuje sam siebie a wyzywanie tych co używają nic wam nie da -.-

Jeśli pijesz do mnie, ale zastanów się czy to ma sens?

Zacznijmy od tego, że ok 80% cheatujących to uczniowie szkół gimnazjalnych i podstawówki.

Wyzywanie, a opinia to dwie różne rzeczy.

Choć dla mnie to jeden kij, i tak da się bez cheatów grać z nimi i jeszcze ich jechać...

55b34.png

Nie klikaj!!! nieeeeeeeeeeeee!!!!!!

Olej plusa, daj minusa.

Opublikowano
TO wszyscy cheatearzy którzy bedą oszukiwać na black opsie bede raportować z kumplami sorry I tak dostaniecie bana od steam sorry.. Jesteście głupi jak chcecie cheatować. widac ze nie umiecie grac idzcie sobie cheatować na 16bitową gre cs
Absolutnie popieram. Call of Duty są fajne, nie chcemy tu żadnych durnych cheaterów, jak kurde grać nie umiecie, to dajcie spokój ze strzelankami, zamiast psuć przyjemność z gry innym uczciwym, sprawiedliwym, nie używającym hacków graczom. :angry:
Opublikowano

Absolutnie popieram. Call of Duty są fajne, nie chcemy tu żadnych durnych cheaterów, jak kurde grać nie umiecie, to dajcie spokój ze strzelankami, zamiast psuć przyjemność z gry innym uczciwym, sprawiedliwym, nie używającym hacków graczom. :angry:

Jak masz zamiar takie farmazony pierdzielić na forum o cheatach to daj se spokój.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

w fps zawsze pojawia sie jakies chaki i nic z tym nie zrobisz jestes na zlym forum powiniens byc na forum call of duty i tam sie zalic jac to cziterzy zli chociaz bardzo czesto wyzywacie ich nobów bo uzywaja jakiej broni która jest dostepna . Po za tym co to za gra jak ci wejdzie jakis pro co gra 24h na dobe tylko jak wroci do domu wlacza bo . Po jakims czasie sami czituja bo ktos jest lepszy a jak go przylapia to pisza coas takiego :

http://speedxshooter.laa.pl/viewtopic.php?t=79

Opublikowano
Jeśli pijesz do mnie, ale zastanów się czy to ma sens?

Zacznijmy od tego, że ok 80% cheatujących to uczniowie szkół gimnazjalnych i podstawówki.

Wyzywanie, a opinia to dwie różne rzeczy.

Choć dla mnie to jeden kij, i tak da się bez cheatów grać z nimi i jeszcze ich jechać...

mówię że to jest forum o cheatach więc ci którzy chcą będą cheatować a inni przez to że wygłoszą swoją opinię na ten temat nic nie zmienią. Myślisz że w dzisiejszych czasach jak ktoś napisze do kogoś z wh "pójdziesz do piekła bo oszukujesz uczciwych graczy!!" to on się tym przejmie ?? a pisanie na forum o CHEATACH że cheaty są złe to spam i uważam że powinni za to warna dostać.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Uczeń
Opublikowano

Pytam się: mogę mieć własne zdanie?

Mogę.

Warna powinni dawać za wszczynanie flejmu, a nie wygłaszania własnego zdania.

Mam serdecznie głęboko i to nie w sercu wszystkich płaczących jaki ten świat zły, bo oni cheatują, dlatego, że są noobami, a ja nie cheatuje i a mnie nazywają noobem, bla, bla, bla, jak i cheaterów.

Cheater oszukuje sam siebie, sam cheatowałem i szkoda na cheatowanie satysfakcji z gry, bo się nudzi.

Jak zacząłem w mw2 cheatować to mi się po tygodniu i to nie codziennego grania znudził.

Nie pij więcej do mnie, bo się chwać zaczniemy, a flejmu robić nie widzę potrzeby, ja skończyłem temat, jeśli nie rozumiesz o co mi chodzi, to Ci baran w ścianę pozostaje.

55b34.png

Nie klikaj!!! nieeeeeeeeeeeee!!!!!!

Olej plusa, daj minusa.

Opublikowano

@up'y

ludzie nie spammujcie topicu.. po co piszesz kto uzywa cheatow, a kto nie, a co o tym myslisz.. koles zadal proste pytanie CZY sa hacki czy nie.

Nie ma i jeszcze nie bd, a dodajac do wypowiedzi innych ja bym nie uzywal teraz zadnych cheatow bo zdaje mi sie ze vaca podlepszyli i naprawde szybko bd mozna stracic konto steam :]

sygna1o.jpg

Opublikowano

@UP

Na tej stronie co podałeś są hacki za pieniądze, nie ma jakichś za darmo.

Trzeba poczekać moim zdaniem z tydzień na pierwsze darmowe cheaty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...