Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki

YellowViper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowy subdział i już spam.

Owych chacków dobrych jeszcze nie ma, i w przyszłym czasie nie będzie.

Trzeba dać troszkę czasu na zrobienie cheatów.

Opublikowano

TO wszyscy cheatearzy którzy bedą oszukiwać na black opsie bede raportować z kumplami sorry I tak dostaniecie bana od steam sorry.. Jesteście głupi jak chcecie cheatować. widac ze nie umiecie grac idzcie sobie cheatować na 16bitową gre cs

[/url]

eminem_sig_by_flatmate-d2yuy89.png

DAJ ------

22162261.jpg

Opublikowano

Przyczyną raportowania cheaterów jest chęć ich zniszczenia - te forum jest o cheatach

więc o nich dyskutujcie, a nie przeciwko nim.

@TOP

Jeżeli ktoś da znać niech najlepiej w tym topicu powie czy znalazł jakich chack lub doda

go do działu.

Ja aktualnie nie znalazłem żadnego cheata.

Opublikowano

sorry za spam znalazłem filmik z balck ops popsrtu wyslalme .

mam to gdzies ze jestem noobem ja gram dla przyjemnosci a nie zby siedziec dzien i noc w ta gre zeby byc tzw pro którzy i tak czituja zeby byc jeszcze lepsi . nie lubie takie wiary która patrzy na straty czy to ma jakies znaczenie .

Opublikowano

sorry za spam znalazłem filmik z balck ops popsrtu wyslalme .

mam to gdzies ze jestem noobem ja gram dla przyjemnosci a nie zby siedziec dzien i noc w ta gre zeby byc tzw pro którzy i tak czituja zeby byc jeszcze lepsi . nie lubie takie wiary która patrzy na straty czy to ma jakies znaczenie .

Nie, nie, nie.

Nie zrozumiałeś o co mi chodziło.

Bo do mnie coś pijesz chyba.

Noob umie grać tylko z cheatami, "bo jak nie ma ratio 4:1 to nie ma po co grać."

Już takie rzeczy słyszałem, więc mam uprzedzenie.

Jak da się grać z cheaterami bez cheatów, to da się grać z pro bez cheatów, co jest dużo łatwiejsze.

Sam nie mam dużo czasu na grę, a z czasem się nauczyłem.

Mi jak się granie z cheaterami w mw2 znudziło to zacząłem cheatować. Dobre umiejętności + haki to był owned, ale jak coś jest za łatwo to jest nudne...

Zastanawiam się czy kupić tą grę, bo jak ma być zaś pełno pryszczatych cheaterów, to ja dziękuje...

55b34.png

Nie klikaj!!! nieeeeeeeeeeeee!!!!!!

Olej plusa, daj minusa.

Opublikowano

no oki ja w to nie gram zadko tez gram na chetach ale kiedys gralem call of duty moder warface i wszedl sobie taki niby pro ledwo respawn dead albo harrie ,cheli itp te bonusy za kilstrike powoduja ze albo pro ma przewage albo ten co ma czity . ja wchodze raz na tydzien w battelfield tam nie odczuwam tych róznic . wystarczy ze w tej grze ci wejdzie klan co gra nastop po 2 tygodniach znaja mapy na pamiec potem wysmiewaja waiare od nobow co ma straty na tzw minusie i wyzywaja od noobow . a ich straty to 30-5. sorry ze pilem niektóra wiara wlasnie tak robi to odciagło mnie od tej gry patrzylem jak wyglada gra i znalazlem filmik z hakami i go wyslalem tu

Opublikowano

Ja to wiem, ja to rozumiem i ja to szanuje.

Sam pamiętam moje początki w fps, jak w mw2 zacząłem grać.

Dlatego uważam, że nawet to durne bc2>cod

Bo nie ma bonusów za kill striki i nie da się nauczyć grać.

Cody teraz są bardziej dla pro, ale już są za proste...

Za mało taktyki można użyć.

55b34.png

Olej plusa, daj minusa.

Opublikowano

Osobiście nie znalazłem żadnego cheata do BO,ale uprzedzam że będą banowac.Ostatnio tydzień temu gdy grałem w MW2 używałem WH i po jednym dniu shackowali mnie i mojego kolege.

P.S. Nie wiecie kiedy wyjdzie ta łatka do BO?Bo się grac nie da.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

WTF?! To forum jest o czitach, więc jak Ci sie nie podoba to wypier**laj!

Pzdr

Każdy ma prawo do własnego zdania i własnej wypowiedzi i pomimo, że nie zgadza się z Tobą należy mu się szacunek osobisty, choćby dlatego, że zachowuje się dojrzalej niż Ty i zapewne jest starszy od Ciebie.

55b34.png

Olej plusa, daj minusa.

Opublikowano

To w takim razie co typ robi na forum o czitach?

Ja mam 14 latek no 15 :DB)

Robi to, na co mu przyjdzie ochota, może chce być supermenem i walczyć z przestępczością (cheaterami)?

Widać właśnie, żeś nie dojrzały.

Może wypowiadać się negatywnie na temat cheaterów, tak samo jak cheater może nazywać pro, noobami, co jest dziwne, ale się zdarza.

Polska wolny kraj, jakoś pomimo, że Polski jest naszym ojczystym językiem możemy rozmawiać po Angielsku, Niemiecku, czy Japońsku.

Jeżeli nie zrozumiałeś mojego przesłania, to nie mam co z Tobą prowadzić dyskusji.

55b34.png

Olej plusa, daj minusa.

Opublikowano

Osobiście nie znalazłem żadnego cheata do BO,ale uprzedzam że będą banowac.Ostatnio tydzień temu gdy grałem w MW2 używałem WH i po jednym dniu shackowali mnie i mojego kolege.

P.S. Nie wiecie kiedy wyjdzie ta łatka do BO?Bo się grac nie da.

To teraz hackuja przez wh o kurwa...

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...