Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Złodzieje

R0x0r1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EM2 Kradnie konta ;p ja stracilem ninje 44 full EQ +9

ale potem na EM2 zrobilem ninje 62 i chu.. xD

tylko szkoda mi kozikow z tego 44 ;( 21um PRO na DMG i pvp ;p

tak tak um moze 40 hah i moze all bylo 5 bonow co nie? weź żal mi was wchodzicie na np. stronke która można zrobić w 5min link : yanghack.pl.tl lub szokmt2.pl.tl i po sprawie lub pobieracie jakieś gówna

TYLE ODE MNIE narq

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

tak tak um moze 40 hah i moze all bylo 5 bonow co nie? weź żal mi was wchodzicie na np. stronke która można zrobić w 5min link : yanghack.pl.tl lub szokmt2.pl.tl i po sprawie lub pobieracie jakieś gówna

TYLE ODE MNIE narq

Ty nie cwaniacz dobrze ? nigdy nic w metinie nie osiagles to sie nie oddzywaj. a 21um to nie duzo wiec co tak bluzgasz ????? koles zrobil i jest fajny nie to co Ty ... moze i miales trudne dziecinstwo i teraz jak troche urosles to sie wyżywasz na innych ... nie toleruje takigo zachowania. nie podoba Ci sie mpcforum to poco tu siedzisz? jak wszyscy Ci nie pasuja ? tu ma byc ekipa, ktora lubi sie wzajemnie i pomaga sobie. a Ty juz sie fochasz ze koles mial kozy 21um ... sry za spam ... ale to prawda ... szanuje innych "MPCFORUMOWICZÓw"

d04306e9c9d8682019d619c.jpg

Zbieram ---

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...