Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Złodzieje

R0x0r1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie bo z tego co wiem na metinie ktoś kradnie konta w nie wiadomo jaki sposób . Z tego co wiem 10 moich kolegów zostało okradzionych . I czy to może być em2 ? ( włamali im się na email a póżniej na konto )

957981146.png

DAWAJ CO CHCESZ MI TO LOTTO

Opublikowano

Raczej nie em2, a ktoś im wysłał keyloggera i pożegnali się z kontami, chociaż z tego co słyszałem, em2 sam w sobie jest key'em ale nie mam potwierdzonych informacji.

1280314365-U1.png

Opublikowano

Wchodzili na strony w ktorych doladowuja yangi, mozliwe ze nabrali sie na te spam boty w m1 . Powiedz im zeby nie wchodzili nigdy na takie strony i korzystali z MPC forum, tutaj rzadko ktos daje keyloggera, jesli daje jest szybko usuwany.

EDIT: Kto minusuje?

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Wiem tyle że na żadne strony nie wchodzili i gier też nie pobierali ale może to jakiś key był jak jakiś czit ściągali bo teraz dostałem info . Ok wielkie dzięki

957981146.png

Opublikowano

Napisałem do hackerki co akurat okradała moje konto. Miałem key-a w 1HitKiler.zip - przy wypakowywaniu zawsze był błąd ;) Okradli mi 4x postacie, wzięli małże, kase, lepsze eq. Em2 jest w 80% czysty ( dla bezpieczeństwa usuwajcie plik "py.txt" znajdujący się w Systemie C)

o8bh2s.jpg
Opublikowano

luzik , też zostałem okradziony z dobrego eq ;/.

i to nie jest zbieg okoliczności , keyloggera nie mogłem mieć bo codziennie miałem skanowany system , trojan nie mógł się dostać .

Opublikowano

mi sie zdarzyla taka historia ze w sierpniu ( bodajze 8 sierpnia ) wchodze na mojego woja 80lvl na s19 i puste konto . wprawe w grze mam wiec wiem na co mozna wchodzic a na co nie ;p w sumie to mpcforum i metin2 board i tyle ;p tego samego dnia okradli takze kolege ktory mial 72lvl. dzien pozniej zobaczylem sklep o nazwie +9+9+9+9+9+9+9+9 . zapamietalem nick i go "sledzilem" . zauwazylem ze gdy ta postac sie zaloguje to mijaja moze 3 sec i ma wystawiony sklep pelen kradzionych rzeczy.wiec nie jest normalne ze to jakis inny gracz robil. gdyby bylo wszystko za ta sama kwote wystawione to rozumiem. moze cos takiego byc. ale nie kazdy item za inna cene . wiec kto to moze byc co wystawia sklep w 3 sekundy ?:P włam na baze danych w metinie ? niewiem, niemam pojecia :>

d04306e9c9d8682019d619c.jpg

Zbieram ---

Opublikowano

Moim zdaniem to mogą być 3 czity i któreś z nich ma keya ( tak mi się wydaje ) em2 , kamera and dmg

957981146.png

Opublikowano

Kilku moich znajomych miało przypadki

1. Śmigałem z kolegą po mieście miał na koncie ponad 700kk , prze logował się na inne CH - trwa to 30 sekund - i kasy już nie było . Wszystkie itemy na miejscu tylko kasy 0

2. Podobna sytuacja , kolega wystawił sklep na noc , rano wstał a konto wyczyszczone , chociaż nie wylogowane

2 przypadek miał miejsce w wakacje 2009 roku , a pierwszy kilka tygodni temu .

Mi się wydaje że metin ma problemy z samym sobą , albo jakiś włam był do bazy

Opublikowano

nawet jesli to przez em2 to nic nie zrobisz :/ mi antywir tez em2 wykywa jako zagrozenie wirusem :(

no tak em mi z dowonaldu 1 i 2 pobrac sie nei chce bo avast nie przepuscia jak na dowonald nie puszcza to jzu wiem co jest

Opublikowano

EM2 sam w sobie to key, Hackneli mojego kumpla na S23 76lv, i całe eq ukradli, to wina EM2.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

EM2 nie kradnie kont... Możecie sobie popatrzeć w pliczki gdzie zapisane są passy, są szyfrowane ! Tak samo szyfrowane jak w bazie danych metina, a jak się nie mylę tego nie można rozszyfrować ;D

Mój kumpel miał konto 50 lvl i go okradli, a nie korzystał z niczego ;D Nic, ani EM2, ani KamerMod, ani nic innego ;) Po prostu twórzcie trudniejsze hasła, bo je trudniej złamać ;D

Opublikowano

EM2 nie kradnie kont... Możecie sobie popatrzeć w pliczki gdzie zapisane są passy, są szyfrowane ! Tak samo szyfrowane jak w bazie danych metina, a jak się nie mylę tego nie można rozszyfrować ;D

Mój kumpel miał konto 50 lvl i go okradli, a nie korzystał z niczego ;D Nic, ani EM2, ani KamerMod, ani nic innego ;) Po prostu twórzcie trudniejsze hasła, bo je trudniej złamać ;D

Raczej mozna ;) Wpisz sobie w google i znajdziesz jakas stronke na 100% nphttp://passcracking.ru/index.php

sygn.png

Opublikowano

Skonczcie z tym metinem wyjdzie Wam na dobre... ;d

Justin Bieber: Pan bóg* powiedział, że jestem najlepszy.

Eminem: Ja nic nie mówiłem.

* - błąd zrobiony celowo. Bóg jest tylko jeden.

Opublikowano

mojemu koledze tez ale nic nie wzieli ale emaila nie zmienili i normalnie odzyskal i gral dalej ale e-mail zmienil a mial em2

33902.png

Opublikowano

ja nie wiem jak to jest ale jak gram na kamer modzie i hs2 to mnie niemjebia a jak gralem normalnie mrzez torennta to mnie ojeba.i mysle ze przez torrenta .ub hs tracimy eq albo metek sam z nami walcy albo ktos przechwytuje dane albo logi

18706.png

12193011.jpg

Gram s9:Agronas

Postać

Woj Metnal 63lvl boga już +9 ebo +9 screen później

87718152.jpg

buff smok 42 skille m2

heler 38 skile m3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...