Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent na 18 urodziny

Czapa

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Wibratorka mu kup :P Na pewno się ucieszy *)

18706.png
Multi Player Cheats - Best Forum Of The World
18590.png
5392.jpg
21571.jpg
26782.jpg
4720.png

Pomocnicy

Precision
*ZiomQ*
Owned!
Kapec120
XaNtEr
Opublikowano

Jak koleżanka to wibrator.

Jak kolega to jak pali to jest taka popielniczka z penisem lub jakiegoś kolesia bez majtek ogólnie coś smiesznego

Opublikowano

Widzicie datę? kolega się już pewnie bawi prezentem, a wy dopiero teraz wyjeżdżacie...

@down daun xD

Opublikowano

heh ja dostalem naosiemnaste bekowe prezenty ;p drewniana pile z napisam Rznij ile Moesz ;p , instruktor sexu ;p, kajdanki z rozowym futerkiem ;D , rozowy wibrator :D , no i jeszcze jakies rozne duperele ;p mi sie podobaly prezenty moze wybierz sobie jakis ;p

dhhh.gif

ZŁAP BANANKA :D

NIE UŻYWAJCIE BUGÓW/HACKÓW PRZECIWKO POLAKOM!!!

Opublikowano

@up

Lol? Dmuchana lalka (facet) za prawie 100 zł :P

Bekowy prezencik xD

Opublikowano

Tak się składa ze jeszcze nie miał tej osiemnastki. :) Więc jak Macie coś naprawde ciekawego to wrzucać

@Wrotek

:Rotfl:

Opublikowano

:DD lalka przed chwila doszla ;D my ze znajomymi zrzucilismy sie po 20zł kupilismy te lalke + jakiegos johnny walkera kupimy. zrzutka w pare osob duzo lepiej wychodzi

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Hmm ... jeżeli se złożycie to ile się nie mylę w Piotrze i Pawle widziałem zajebiste drewniane pudełeczko. Takie jak na broń , a co tam tworze , bo to wystawa , a co w środku? z0mg! Szklana kałach pełen voodki i 2 granaty .... 250 zl ... zrzuta i zabawa ...

• 3 lata później...
Opublikowano

LOL jak my robilismy kumplowi 15 to duzo alko i dupeczek dalismy wiecei jak jest potem troche zygalem ale prezent byly liczone w gramach albo litrach xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...