Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wzrok

p4w6i4

help  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy okulary pomoga ?

2. 2. Czy przydal sie wam ten temat ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam -1.0 od 4 klasy podstawówki i przez pierwsze 2 dni do dupy było w szkole raz się smiali ale olałem to ;) Potem zdjąłem okulary i chujowo wiidzałem i od wtedy zacząłem mościć bryle od zawsze ;) a bez okularów tylko ci się gorszy jak masz - a monitor powiem wam , że ma minimalny % W tym , że popsuje się nam wzrok ... Dlaczego jest na świeci tylko gamerów którzy non stop grają i nie noszą okularów . Okulary się nośi przeważnie z genów ojców a ojcowie mają po dziadkach ... Psuje także zezowanie bliski kontakt z telewizorem plazmowym ... Od tego to jest a nie od monitora jak by było od monitora wszyscy gamerzy by mieli okulary a tak to jakieś dla mnie 45% ma oklulary ...

bfh00x.png

ZAPRASZAM DO GALERII !

Opublikowano

Jak masz wadę wzroku - to Ci się nie poprawi już nigdy. Może Ci się tylko pogłębić. A na + może Ci się wyzerować...

Właśnie sama sobie zaprzeczyłaś.

btw. Nie uciekłaś z domu?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

witam pisze w nieco dziewnej sprawie gdyz mam problem ze wzrokiem ( od kompa ) dokladnie nie widze dokladnie(bardzo slabo) z 2.5m .I teraz pytanie takie jak w ankiecie czy okulary pomoga ?

koleś, wiesz ile to jest 2.5m ? ( dwa i pół metra ) ? Z 2.5m nawet najlepsze oczy nie zobaczą napisów czcionką 8,10,12 itp.

02402750183503470554.png

| exKidMod Soldat | NFS:W Helper|

Opublikowano

Ja tam preferuję soczewki (droższe, ale komfort większy) ale co kto woli. Swoja droga to temat troszkę bez sensu (z takim problemem to idźże chłopie to okulisty a nie na forum się pytasz :P).

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Forum jest poto aby sie pytac no tak to jest o hackach tylko tu jest bardzo duzo ludzi dlatego tu pytaja wiec sie nie dziwcie Jezus jakbym dziewczyny nie mial to bym sie przepisal do innej szkoly gdzie mam lepszych kolegow no ale ona mnie zatrzymala i dobrze :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

No to moze przesadzilem z tym 2.5m ale liczy sie fakt ze bardzo osob odpowiedzialo w tak dziwnym (dla niektorych) temacie .Zapraszam do pisania dalej

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Okulary sam noszę , ponieważ w 2009 w wakacje byłem hardkorem i cały Sierpień przesiedziałem przy kompie : ) 14h przez 30 dni : )

Okulary to ostateczna pomoc dla oczu.

"14h x 30dni = 420h"

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

Co ty pieprzysz, to jest robione laserowo, nie ma żadnych powikłań.

Możesz się zapisać na reedukację widzenia, wada może ci się zmniejszyć o kilka dioptrii bez żadnych operacji.

Jak w tvn'ie był taki program o wynalazcach i mogli oni 300tys zł wygrać, to taki koleś zrobił okulary leczące z wady wzroku ale wziął kasę i na razie nic o nim nie wiadomo :P

Jest szansa na calkowite stracenie wzroku :>

A co do tematu to wraz z wieke oczy sie "naprawiaja"

Opublikowano
A co do tematu to wraz z wieke oczy sie "naprawiaja"

Nie zawsze i nie u każdego.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No ty chyba nie widzisz, że temat już jest skończony...

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Okulary ci wzroku nie wyleczą ale lepiej ci sie będzie widziało. Kiedyś czytałem taką książke że można robić jakieś ćwiczenia na wzrok np. patrzenie śię w świeczkę i koncentrowanie na niej wzroku, przez to wysilamy jakies tam mięśnie oczu czy coś w ten deseń

Poczytaj sobie najlepiej o ćwiczeniach na wzrok , bo okulary mogą tylko zatrzymać pogarszanie się albo nic nie dać

@edit

Japierdole nawet nie zauważyłem że to odkop , sorka

Opublikowano

Skoro nie widzisz z daleka to masz minusy i tutaj nie ma szans na zmiejszenie wady. Jak bedziesz nosił okulary to wada przestanie się powiekszać. Poprawienie wady przez okulary mozliwe jest tylko jak masz plusy. Proste.

Opublikowano

Skoro nie widzisz z daleka to masz minusy i tutaj nie ma szans na zmiejszenie wady. Jak bedziesz nosił okulary to wada przestanie się powiekszać. Poprawienie wady przez okulary mozliwe jest tylko jak masz plusy. Proste.

jak nie ma jak jest.

topic;

zawsze zostaja soczewki.

Opublikowano

Kolejny, ktory uwaza ze wade wzroku ma od komputera

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Ja tez mam wade wzroku ;p to nie jest nic wstydliwego ;p

Raz dwa naprawisz najlpeiej nie siedz duzo w kompie i sa takie talbetki wspomagające sam brałem. niepamietam nazwy.

:) Ja nosze soczewki z juz rok ;p i jest git

30364378.png

Opublikowano

Raz dwa naprawisz najlpeiej nie siedz duzo w kompie i sa takie talbetki wspomagające sam brałem. niepamietam nazwy.

Mówi się na kompie..Czy można grać w skrzypce?

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Too much metin.

Tobie juz nic nie pomoze..|

AND ALL OF YOU METINCZYCY.. wam juz nic nie pomoze ;(

logo_black3.png

Opublikowano

Za dużo na kompie grasz człowieku A okulary na pewno ci pomogą

lub przestań siedzieć przed kompem na parę dni

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...