Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W Jaką Grę Pograć ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czlowieku dzisiaj zrozumialem ze komputer zabija w nas resztki ludzkosci. Tak wiem tez mowilem gram bo lubie albo cos. Ale dostalem olsnienia odinstalowalem wszystkie gry i poczulem ulge ze wyrwalem sie z tego piekielnego nalogu ktory niszczyl mi zycie. Wiem ze to wam nie przemowi do rozumu bo sam bylem nalogowcem i nic do mnie nie docieralo ale ostrzegam im szybciej z tym skonczycie tym lepiej dla was. Nauka jest wazna a przez komputer nie ma dla niej czasu. Pozdrawiam i zachecam jak juz wiesz ze ci sie nie uda oderwac od kompa a chcialbys to chociaz ogranicz czas jaki mu poswiecasz i idz porozmawiaj z rodzina wyjdz na pole pobaw sie z psem. Zyj jak czlowiek , a nie jak wiezien ktory tylko idzie do szkoly wraca i siedzi do wieczora na komputerze, wiem co mowie tez przez to przechodzilem. Teraz leze w lozko i rozkminiam. Pisze z komorki by rozwiaz watpliwosci ze siedze na kompie.

Uświadomiłeś mi co w tym życiu ważne, ale niestety nie mam psa...

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...