Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W Jaką Grę Pograć ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam jakiejś fajnej gry przez neta. Nie koniecznie MMO, może być FPP/FPS itp.

Podstawa - gra nie może być płatna. Nie mam zamiaru wydawać ani grosza.

Może coś podobnego do CS'a znacie ? Grałem już w Countera 5 lat, ale wszystko się nudzi...

Lub jakaś gra Single z dobrym Multi, w który można grać na piracie ? Mam zamiar ściągnąć Black Ops'a, ale to jeszcze trochę trza poczekać ;>

No to jak ? Macie coś dla mnie ;p ?

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

co powiesz na to, abyśmy zagrali w shaiya ? :D

Opublikowano

Pograj w kalambury .

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

a grałeś w counter strike Source, czy nie ? jak grałeś tylko w 1.6, to zacznij w sourca .

innej, lepszej gry nie znam.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie WolfTeam ^^

Gram w tą grę od dłuższego czasu.

Jedynym jej minusem jest duża liczba "casherów" -ale w końcu dla osób umiejących grać nie będzie to problem.

Tutaj masz stronkę:

To jest ukryta treść, proszę

Polecam także grę Combat Arms-teraz jak dodali trzecią mapkę fireteam jest zajebiście ^^.

Stronka CA:

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Nie jestem do końca poinformowany, ale chyba można grać w Left 4 Dead na non steam. Taka napieprzanka multiplayer :).

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

czlowieku dzisiaj zrozumialem ze komputer zabija w nas resztki ludzkosci. Tak wiem tez mowilem gram bo lubie albo cos. Ale dostalem olsnienia odinstalowalem wszystkie gry i poczulem ulge ze wyrwalem sie z tego piekielnego nalogu ktory niszczyl mi zycie. Wiem ze to wam nie przemowi do rozumu bo sam bylem nalogowcem i nic do mnie nie docieralo ale ostrzegam im szybciej z tym skonczycie tym lepiej dla was. Nauka jest wazna a przez komputer nie ma dla niej czasu. Pozdrawiam i zachecam jak juz wiesz ze ci sie nie uda oderwac od kompa a chcialbys to chociaz ogranicz czas jaki mu poswiecasz i idz porozmawiaj z rodzina wyjdz na pole pobaw sie z psem. Zyj jak czlowiek , a nie jak wiezien ktory tylko idzie do szkoly wraca i siedzi do wieczora na komputerze, wiem co mowie tez przez to przechodzilem. Teraz leze w lozko i rozkminiam. Pisze z komorki by rozwiaz watpliwosci ze siedze na kompie.

20330958.jpg

Opublikowano

@Up racja

Ja też w nic nie gram i często wbijam na mpc z komórki. Powód- mało czasu przez nauke :)

@Topic

Symulatory tirów :D

18 Wos, Euro Truck Simulator.

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

BattleField Play4Free - sam się dopiero dowiedziałem o tej gierce. Na razie closed beta, ale może za jakiś czas będzie global :)

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano
czlowieku dzisiaj zrozumialem ze komputer zabija w nas resztki ludzkosci. Tak wiem tez mowilem gram bo lubie albo cos. Ale dostalem olsnienia odinstalowalem wszystkie gry i poczulem ulge ze wyrwalem sie z tego piekielnego nalogu ktory niszczyl mi zycie. Wiem ze to wam nie przemowi do rozumu bo sam bylem nalogowcem i nic do mnie nie docieralo ale ostrzegam im szybciej z tym skonczycie tym lepiej dla was. Nauka jest wazna a przez komputer nie ma dla niej czasu. Pozdrawiam i zachecam jak juz wiesz ze ci sie nie uda oderwac od kompa a chcialbys to chociaz ogranicz czas jaki mu poswiecasz i idz porozmawiaj z rodzina wyjdz na pole pobaw sie z psem. Zyj jak czlowiek , a nie jak wiezien ktory tylko idzie do szkoly wraca i siedzi do wieczora na komputerze, wiem co mowie tez przez to przechodzilem. Teraz leze w lozko i rozkminiam. Pisze z komorki by rozwiaz watpliwosci ze siedze na kompie.

Słuchaj kolego siedzenie przed kompem i granie to nie nałóg ja siedze calymi nocami przed kompem i jakoś zle sie z tym nie czuje

Wiem ile moge grać i wiem ile powinienem odpocząć.Nie mam porblemu z tym NAŁOGIEM?...

zamiast pisać taka ckliwą historyjkę napisałbyś coś na temat...

@Topic

Polecam Allods ale trzeba mieć sporo czau iw wytrwałości by wbic 30 lvl ^^

Opublikowano

Zależnie od tego co się przy komputerze robi. Jeśli tylko gra, to owszem, złodziej czasu i pieniędzy. Ale spróbuj powiedzieć jakiemuś programiście, aby odszedł od kompa i programował na kartce ^^.

Co do gier - CoD4 albo MW2.

Opublikowano

Cross Fire, Combat Arms, KOS. secret operation (polecam ją w szczególności :D) Sudden Attack, Wolf Team, ewentualnie Warrock. Na grach MMORPG nie znam się wcale więc nic nie polecam.

Opublikowano

Oczywiscie nie znam was i nie moge powiedziec ile czasu spedzacie przed komputere. Wszystko to pisalem bazujac na wlasnych przezyciach. Nie oszukujmy sie wiekszoscm uzytkownikow tego forum to nastolatkowie nie sadze by choc 15% calosci zajmowali sie praca na komputerze w tym przypadku przywolanym programowaniem. Wracajac do mysli glownej. Czas ktory spedzamy na komputerze powinien byc wykorzystany efektywnie czyli pograc w to co mamy pograc i wylaczyc a nie efektownie tzn. gramy i sie nudzimy, gdzie spokojnie w tym czasie moglibysmy zrobic cos pozytecznego. Jezeli spedzasz cale noce przed komputerem a nastepnego dnia czujesz sie z tym dobrze to moim zdaniem owszem na poczatku czujemy sie z tym dobrze lecz to dopiero pozniej beda widoczne skutki nie wiem jakie bo u kazdego wystepuja inne.

Problemem ktory u mnie wystapil jest pogorszony wzrok tzn z dobrze widze idealnie lecz np z odlegllosci 3-4 metrow np to co napisane na tabllicy musze popytac kolegow. Oczywiscie wszyscy mi mowili nie siedz tyle na kompie bo stracisz wzork lecz ja to olewalem wiedzac ze nic mi sie nie dzieje. Lecz nawet tego nie zauwazylem jak pogorwszyl mi sie wzork. Pozdrawiam

BTW do tematu

Polecam gry zespolowe poniewaz to sie najbardziej przyda nam w zyciu.

20330958.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...