Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak Poprawnie Wypełniać Reklamy

FreeSz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@szymonkspl

Trafiłą Ci się bomba, ale z niej nie skorzystasz, bo niestety niektóre są wbrew pozorom płatne lub wymagają 18 lat i wstawienia się gdzieś :D

@Toppic za temat daję autorowi + :D Bardzo się przydało, mimo to i tak mi co 10 reklama się zalicza ;/

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

LastMen ten twój Avek mnie rozbraja :D:D

normalnie jak się na niego patrze to śmiać mi się chce :D

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałem sie tyko zapytac cczy tylko u mnie od dluzszego czasu jest tylko 1 reklama?!!

Midget_prisonvisit.gif

Nie potrzebuje plusów ani minusów . Jeżeli chcesz mi się odwdzięczyć wejdź na ta stronę Pajacyk i kliknij brzuszek pajacyka . Pomożesz dzieciom :)

Opublikowano

@up

musisz miec aol ktory zmienia ip kompa na amerykanskie i wtedy masz o wiele wiecej ofert.

sory za bledy nie chcialo mi sie pisac ę ó itd ;]

Aaa i musisz meic go wlaczonego :D

jest wiele tutkow ktore to objasniaja :)

pzd

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ktoś napisał w pierwszym poście że raz SM dochodzą a raz nie , może Ci bo ja robię to już 2 tygodnie po 1h dziennie i mam 1890 SM , nie wierzycie ? Nie musicie , jeszcze 1 tydz i zwojuje sobie skile 2x do G :)

Opublikowano

siema, po 1 czy podczas wypelniania reklam podajemy swoj e-mail z metka czy e-mail ktory zrobilismy przy rejestracji na AOLu?

po 2 jak moge sprawdzic czy dostane SM czy nie? po jakim czasie srednio dochodza?

prosilbym o odpowiedz, pozdro

Opublikowano

też jestem ciekawy ile trzeba czeka godzine 2 czy może dzień... jak narazie to mi bardzo nie wychodzi to wypełnianie i mi się straszne długie trafiajaą

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to jest zajebi.... w 5min doszlo 16 sm

22020005.jpg

wal co chcesz to tylko jest forum (to nie real) ale jak walisz to - :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam mam pytanie. w tych ofertach typu car insurance quote za 60sm+ aby dostac te sm trzeba jedynie wypelnic formularz i dostac ta quote czy wypelnic rowniez to quote??? "Bezpłatne Select your state, choose a retailers website and agree to receive an insurance quote from a sponsor entering your valid contact details. No purchased required (Smocze monety w 10 minut) "

tlumacząc to na polski to wychodzi na to aby podac prawdziwe dane aby dostac ten formularz quote wiec chyba nie trzeba go wypelniac aby dostac sm/?? niech ktos sie wypowie czy dostal sm nie wypelniajac tego quote bo tego nie da sie fake danymi wypelnic ;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

KURDE.

To nie jest tut. Wiele stron nie polega na rejestracji, grr.

DAJ MINUSA

To nic nie kosztuje.

Bo liczy się tylko dobra zabawa, ta.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam problem bo już jakoś inaczej ta stronka superrewards wygląda i nigdzie nie widze zakładki free :(

edit

dobra znalazlem

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...