Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak Poprawnie Wypełniać Reklamy

FreeSz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Na prośbę userów przygotowałem mini tutek jak wypełniać reklamy z tego tematu.

Instrukcja FakeNameGenerator.com

tutek4.png

Najpierw robimy jak w tym temacie napisane :

http://www.mpcforum.pl/topic/234542-tut-najlepsze-sposob-na-sm-za-free-lepszy-niz-sponsorpay/

By MrPiotreK122

i Teraz tut jak wypełniać reklamy

1. Wchodzimy na www.metin2.pl

2. Logujemy się

3. Klikamy doładuj SM :

tutek1.png

4. Klikamy super rewards i sprawdzamy czy mamy wybrane w kraju Stany zjednoczone

tutek2.png

5. Klikamy zakładkę "Free" :)

tutek3.png

6. Wybieramy jakąś ofertę i wypełniamy

7. Wypełnianie część 1

tutek5.png

8. Wypełnianie część 2

tutek6.png

9. Wypełnianie część 3

tutek7.png

Wiem że wszyscy prawie to wiedzą, ale jak widać po mojej skrzynce nie wszyscy. Mile widziane + i proszę o zdjęcie 10 % :)

@EDIT : I jak nie rozumiesz to nie oceniaj ? OK ? Proste ?? No to fajnie super git majoness

sygnampc.jpg

Sygnatura by FreeSz

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SM raz dochodzą, a raz nie. Więc na żadnej reklamie nie ma 100% że dojdzie. Trzeba próbować te w granicach 1-100 SM to jest duża szansa że dojdą.

sygnampc.jpg

Sygnatura by FreeSz

Opublikowano

Troche zle napisales z tym e-mailem Fake :)

email podajemy prawdziwy bo w 50% tych reklam trzeba go potwierdzić a bez potwierdzenia NIE DOSTANIEMY SM .!!

Wiec od razu mowie kto bedzie wypelnial reklamy wedlug tego sposobu niech potem nie płacze ze mu SM nie dochodza albo dochodzi malo...

PODAWAC PRAWDZIWY EMAIL I POTWIERDZAC POZDRAWIAM :)

Opublikowano

Troche zle napisales z tym e-mailem Fake :)

email podajemy prawdziwy bo w 50% tych reklam trzeba go potwierdzić a bez potwierdzenia NIE DOSTANIEMY SM .!!

Wiec od razu mowie kto bedzie wypelnial reklamy wedlug tego sposobu niech potem nie płacze ze mu SM nie dochodza albo dochodzi malo...

PODAWAC PRAWDZIWY EMAIL I POTWIERDZAC POZDRAWIAM :)

Kurwa... i za to mi minusa dałeś ? A nie widzisz że na tem e mail fake można wejść i czytać wiadomości bo masz tam do niego hasło podane ? Jak sie nie znasz to się nie udzielaj !!!

sygnampc.jpg

Sygnatura by FreeSz

Opublikowano

kazda reklama jest inna i inaczej sie ja wypelnie .(no moze nie kazda) . Ale + nalezy sie z emailem nie wiedzialem ze trzeba prawdziwy bede podawal taki z ktorego nie korzystam

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Up. No tak każda jest inna ale chciałem stworyć ogólny zarys dla "ciemnych" w j.ang i wypełnianiu tego rodzaju formularzy :P

sygnampc.jpg

Sygnatura by FreeSz

Opublikowano

To oznacza że czeka na rozpatrzenie. Jak już rozpatrzą, to albo przyznają SM albo nie. ( 99% przyznają ale nie taką ilość SM jaka była oferowana )

sygnampc.jpg

Sygnatura by FreeSz

Opublikowano

Mam pytanko. Jeżeli wszystko już wypełniłem i sprawdzam w statusie, to kiedy jest "Vieved" tzn. że już zostało to potwierdzone i teraz czekać na SM, które dojdą lub nie?

Bo zrobiłem z 15 reklam i z tego tylko jedna doszła, jest teraz w "Awarded".

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja niestety nie mam żadnych ofert w Super Rewards, jedynie sponsor pay =/

Ktoś ma jakieś rady? ;d

Na 1 koncie mam (konto na śmieci :/) a na 3 na których gram (dropek, buff, główna postać) niestety ofert niema :/

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

ej mógłbyś zrobić flilmik pls bo jak ja to robię to sm nie dochodzą.Normalnie pisze thank you i nic i tak 5 razy robiłem.Będzie dużo plusów a każdym twoim temacie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...