Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustawa Która Wejdzie W Życie 15.11.2010

jujudd1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@XxMxTisoXx

no cóż ten kraj jest pojebany

@Osama

ciebie pierwszego .

ps, zaraz za chodzenie krzywo będą wpierdalać mandaty, z psem nie można wyjść spokojnie na spacer, bo zaraz się przypierdoli, że masz po Nim posprzątać. więc tak jak młody, nic już mnie zaskoczy.

g0Tef.jpg

Opublikowano

@XxMxTisoXx

no cóż ten kraj jest pojebany

@Osama

ciebie pierwszego .

ps, zaraz za chodzenie krzywo będą wpierdalać mandaty, z psem nie można wyjść spokojnie na spacer, bo zaraz się przypierdoli, że masz po Nim posprzątać. więc tak jak młody, nic już mnie zaskoczy.

Dobra to sobie pal przy mnie, pozwe cie za probe zabojstwa.

RAsfepN.png
Opublikowano

Wyjebane na ustawy ; ] Jak ktoś chce palić, to i tak będzie palić. Ja osobiście palę, i nikt mi tego nie zabroni. ; ) Chcę to palę, nie chcę to nie ;)

@up3

Masz rację ; )

Pewnie nie długo za chodzenie krzywo będą mandaty ; <

Popieprzony kraj, popieprzone ustawy..

Taka prawda. ; ]

Nasze biedne państwo potrzebuje legalizacji. ; )

Nie mam racji? Wielu to powie, lecz jeszcze więcej osób potwierdzi moje zdanie ;]

Opublikowano

Dokładnie wyjebane bo nie pale. Im sorry.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

No i super :)

Ja bym jeszcze wprowadził wyrzucanie ze szkoły za palenie ;)

Bo mnie to denerwuje..ide sie odlac a tu idiota ktory pali a mnie to aż dusi..

Jak najbardziej mi się podoba ;)

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

I bardzo dobrze wreszcie ktoś poszedł po rozum do głowy.

Niestety znając nasz kraj ta ustawa daleko nie pociągnie.

Ludzie i tak będą palić wszędzie gdzie się da.

Bo kto podejdzie do grupy "dresiarzy" stojących na przystanku i powie że tu nie można palić.

Opublikowano

No i dobrze że wprowadzą ;). Palicie sobie ale w domu a nie :P. Ja jestem za ;)

Ja bym jeszcze wprowadził wyrzucanie ze szkoły za palenie

Ja też ;)

1358809676-U384748.png

Opublikowano

jestem szczęśliwy a nawet bardzo że nie będzie można jarać chociaż na poważnie kto do tego podejdzie na poważnie chyba tylko ci co już mandat dostaną :P

Średnio przeciętny polak pali 1.5 paczki dziennie koszt paczki hmmm nie wiem nie pale ale na oko tak jakoś 14 zł czyli daje nam to 21zł dziennie 21*365(jeden rok)=7665zł rocznie 7665*10(lat)=76650

jakby nie palił ktoś 10 lat i kasę za fajki dawał do skarbonki to ładny samochód przez 10 lat by się kupiło ....

Opublikowano

ale wkońcu jak zakazują to i by mogli wyznaczyć miejsca w których można byłoby palić legalnie bez nakładania kar ...

Ale z drugiej strony to dobry kierunek dla ludzi palących , będą musieli ograniczać a może wkońcu rzucą palenie ^^..

Nie powiem sam palę ale ograniczam ze względu na pewną osobę :)

Poprostu liczu się motywacja do rzucenia nałogu :)

Opublikowano

Dokładniej to chodzi oto aby nie palić w Miejscach publicznych - Czyli właśnie takie lokale , pizzerie . Właściwie to na otwartej przestrzeni można . Ale jak właściciel lokalu powiadomi o tym ,że w ich gronie , gdzie nie wyznaczone jest palenie , pali jakaś osoba , to palący dostanie mandat 500 zł , a jeżeli funkcjonariusz zauważy palącego a właściciel jeszcze nie powiadomił władzy ,to właściciel dostaje mandat 1000 zł , a palacz 500 zł . I tak to właśnie działa !

Opublikowano

Jeżeli chodzi o lokale to macie racje co do palenia ale przeciesz są lokale w których palić wolno i te w których jest to zabronione ...

Zresztą wiszą tabliczki z zakazem palenia ...

Wiadomo że nie każdemu się chce szukać lokalu w którym się nie pali ...

Opublikowano

U mnie w szkole chyba 80% pali, to teraz będą mieli przynajmniej nauczkę. I dobrze, ja nie palę, bo nie mam takiej potrzeby, ale wkurza mnie to, że jem sobie coś bądź stoję w jakimś miejscu i koło mnie pali. Tego smrodu za cholerę nie mogę wytrzymać. Do tego ojciec pali, to w ogóle masakra w samochodzie.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Ale chodzi oto, aby wprowadzili jakieś punkty gdzie można palić

Przecież zrobienie takiego punktu to tak jakby w jednej łazience szkolnej zrobić bez żadnego przedziału kibel męski i damski - każdy oddycha tym samym powietrzem.

No chyba, że to będą budki w stylu ToiToi :)

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...