Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustawa Która Wejdzie W Życie 15.11.2010

jujudd1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj chłopaczek nie będzie mógł zajarać papieroska bo sie uzależnił/chce zaszpanować przed kolegami ? Straszne co teraz zrobią palacze ?

Dla mnie dobrze ja nie pale więc nie podejdzie facet/baba który/która jebie papierosami na kilometr i nie zapali przy mnie kolejnego żeby wkurwiać mnie i innych ludzi

s2c77Oa.png

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

I bardzo dobrze. Po co palacze mają truć "niewinnych" ludzi. Powinny być wysokie kary za palenie w miejscach publicznych.

Opublikowano

Brawo polski rząd! Nareszcie nie będzie petów w knajpach, jesz pizze i czujesz zapach papierosów :/.

Jestem za, ogólnie papierosy to nieporozumienie.

Rocznie zaoszczędziłbyś na nowy rower.

Opublikowano

Mi to odpowiada. Nie jest to głupota, kupcie sobie elektroniczne i po problemie ( cena najlepszego który prawie się nie psuję to ok 200zł + nikotyna i ustniki 30 zł miesięcznie ).

sygnampc.jpg

Sygnatura by FreeSz

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Z tego co ja przeliczyłem, jak mój wujek pali papierosy od ponad 27 lat. 2 paczki dziennie, czyli około 15 zł na dzień. 20 lat to około 7300 dni. Puścił z dymem ponad 100.000 zł... Przez 20 lat, o ile dobrze policzyłem :D Możliwe, że źle bo na kacu dziś jestem ; /

@jakby przez te lata, wrzucał 15 zł do skarbonki (noi oczywiście nie jarał) to już by sobie mógł kupić coś zajebistego za tą kase : >

Palenie papierosów to największa głupota, trucie się na własne życzenie. Lepiej Ganje raz za czas zapalić ; >

Opublikowano

Ja sam nie palę więc oczywiście jestem za tą ustawą i good for rząd RP, ale z drugiej strony palaczom nie będzie już tak do śmiechu

deidara2.png

Opublikowano

I bardzo dobrze, w końcu będzie można normalnie po oddychać. Nie którzy a właściwie spora część jest jak te pieski srające wszędzie w miejscach publicznych.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Pewnie od tego wdychania dymu papierosowego to mam jakąś chorobe i się ciesze ktoś cie minusuje ja ci dam +

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

To kapletna żenada . Zajaram sobie papieroska po 18'sce na ulicy , przyjdzie ci tu taki smerf i mandacik 200zł może do tego ?

Pewnie, że tak. Idź do szkoły, bo do tej 18tki ci brakuje w chuj.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...