Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podziękowania Za Współpracę.

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

W związku z tym, że Seldek i Młody odchodzą na zasłużoną rangę Emerytura, chciałem im podziękować za kilka lat wspólnych wojaży po krainie cheatów, botów i bugów. Wkład jest nieopisany, jednak nadchodzi taki czas, że po prostu przestaje się grać.... przestaje się grać z cheatami.... i trzeba zrobić miejsce dla nowych, ambitnych ludzi, którzy chcą dzielić się wiedzą i wspierać mpcforum.pl w tym zakresie. Mam nadzieję, że będziecie zaglądać na forum w dalszym ciągu i napiszecie parę słów jeśli będziecie mieć na to ochotę.

Pozdrawiam,

Opublikowano

Wielkie brawa dla chłopaków za tyle lat wytrwania na forum.

Szkoda, że dwójka najlepszy Adminów odchodzi na emeryturę...

Kto mi będzie ściągał warny jak nie Seldek T_T ? (Joke).

Powodzenia na nowej drodze życia.

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

Wszystko co się zaczęło, kiedyś się kończy. Są tylko różne drogi rozstania, ta historia zakończyła się happy endem. Również pragnę wam podziękować za każde rozwiązanie mniejszego czy większego problemu jak i za każdą cenną rozmowę. Pozdrawiam D&G.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Dziękuje, szkoda że zadnego z was poznać nie mogłem :(

Pozdrawiam i zycze szczęścia.

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

No Dowidzenia powodzenia chlopaki i szacun za to wszystko co zrobiliscie :D a jak z mpcexpres bedzie ktos to dalej prowadzil?;p

Opublikowano

Niestety odchodzą, jednak ich miejsce w nie długim czasie wejdą nowe osoby, które z kolei wniosą nowe pomysły i nowe zmiany na mpc.

Nic nie trwa wiecznie...

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

MPCForum - ile to wspomnień związanych jest z tym forum. Ile historii... tych śmiesznych jak i tych smutnych czy głupich. Praktycznie jest to nie możliwe do opisania ile się działo, ile się zmieniało, żeby powstało to co jest teraz. Patrząc na forum teraz, chce mi się śmiać, kiedy przypominam sobie logo MPCForum, które wykonał kokosz, i które było tyle miesięcy i każdemu się podobało... Wszystko się zmienia... Patrząc z perspektywy czasu forum uległo kilku znaczącym metamorfozą, które stworzyły to co istnieje teraz. Chciałbym podziękować Wszystkim userom za te wspólne lata, które przeżyliśmy razem. Niewielu pamięta mnie kiedy zaczynałem jako user, sam zresztą ledwo co pamiętam ten okres, jednak nigdy nie przypuszczałem, że MPCForum będzie dla mnie tyle znaczyć, nie tylko pod względem forum, że tutaj znajdę cheaty do gier, ale ludzi którzy to wszystko tworzą dla nas. Pamiętam jeszcze na starym MPCForum jaka była wielka radość, kiedy to zostało nabite pierwsze 10tysięcy odpoowiedzi w dziale Maple Story. Takie chwile się miło wspomina, a szczególnie ludzi, którzy są z nimi związane. Mógłbym pisać tak i pisać, ale to nie o to chodzi, bo forum nie zatrzymuje się na tym momencie. To wszystko trwa dalej, nie ma końca, to tylko od was zależy jak chcecie potoczyć losy MPCForum, jak chcecie je rozwinąć.

Dzięki za wszystko i powodzenia. Gadu nie zmieniam, jak coś zapraszam to poklikamy :-)

Pamiętajcie, wszystko jest możliwe :-)

Pozdrawiam, Seldek.

Jeszcze tutaj kiedyś powrócę... ;)

Opublikowano

Moich dwóch ulubionych adminów odchodzi. Szkoda. Został tylko Kokosz.

Ludzie którzy zapoczątkowali mój dział, z Mlodym to nawet na jednym PS'ie grałem. Szkoda, wielka szkoda.

Powodzenia.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Wielka szkoda, że chłopaki na emeryturę idą. ;/

Obydwojga panicznie się na początku bałam, a kiedy dostałam od Mlodego PW "Napisz do mnie na gg", aż się przestraszyłam. xD.

Pytałam się Mounta, czy Seldek mnie może pożreć, ale nie pożarł xD.

Szkoda, wielka szkoda, bo wspaniale się z Wami współpracowało nie tylko na MPC, ale także w projektach dotyczących MPC.

Szkoda, szkoda, szkoda. Bądźcie z nami i wbijajcie na MPC jak najczęściej :)

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Kiedyś chyba seldek(lub młody) powiedział w którymś podcaście, że na emeryturkę odchodzi, żeby inni mogli się rozwijać na mpc ;)

Powodzenia chłopaki :)

23763184165281162590.png

SYGNATURA JEST REGULAMINOWA WIĘC WARA OD NIEJ

:)

Opublikowano

dziwne rzeczy działy się wczorajszego dnia, ale nie myślałem że Wy odejdziecie. Wiadomo że czas nadejdzie dla każdego, ale nie że w tak błyskawicznym czasie. Pamiętam jeszcze jak oboje siedzieliście w Maple story, gdy cheaty do tej gierki były robione non stop, pamiętam także za co dostałem swojego pierwszego warna i od kogo ;) oraz kto mi go zdjął, pewnych 2 ludzi Mlodyske oraz Seldek, były to 2 moje pierwsze zmiany ostrzeżeń ;D

ale nie ma co się rozczulać, trzymajcie się chłopacy, powodzenia w życiu prywatnym a nie w sklepie "Real" jak to piszą inni ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...