Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Craftygeek : Prace Nad Darmowym Botem

CraftyGeek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale wy dzieci naiwne jesteście. Od początku mówię, że CG was w jajo robi, i zmyśla. A wy jak w dym za nim.

Zamknijcie temat bo to jest żałosne. Miał, być bot>Potem strona> Potem film. I nie ma nic. A wy mu dalej wierzycie i go +.

Dzieci.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ad-awareuser.jpg

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie ja was tylko ostrzegam, przed ogromnym rozczarowaniem. Na waszym miejscu zmotywowałbym Andrzejta lub Hex'a.

(Nieoficjalnie wiem, że Andrzejt17 i DrMagK2 coś kombinują z EM2)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ad-awareuser.jpg

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Racja, naiwniaki dają mu PLUSY, aczkolwiek gość najprawdopodobniej leci sobie w jajo.

Opublikowano

Gram z DrMagK2 na monolicie i nieraz rozmawiamy. Ostatnio mówił, że mu się nudzi i próbuje robić cracka z Andrzejtem. Tylko narazie ma bana na forum i nic nie pisze.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ad-awareuser.jpg

Opublikowano

chodzi mi o przełom darmowego a każdy inny wyrzuca cie co 2 min ..

Zbieram Plusy ! Pomogłem nie bądź łeb daj tego PluSaa!

Opublikowano

Ehh.... mnie sie wydaje ze to nie wypali..... ale moze jest cien szansy na taki program ;] trzymam kciuki za cb andrzej i dla kazdego kto cos robi w kierunku darmowego bota do metin2 o nazwie easy metin2 ;]

Opublikowano

To FAKE. Przecież on zarabia na sprzedawaniu licencji do EM2 więc nie zrobi własnego bota. Takie coś jak on na SSie pokazał to w AutoIT czy C++ to jest 1-2 h roboty. Powiedział że będzie strona i od tego czasu nie daje znaku życia.

Ja tam mam EM2 za darmo i pozdro. Wolę EM2 niż jakiegoś podrzędnego bota którego najprawdopodobniej nie będzie...

sygnampc.jpg

Sygnatura by FreeSz

Opublikowano

Hmmm?? Coś po tym czasie leci nie smak... Wydaję mi się że to kolejne z fałszowane jednoznacznie gówno. To nigdy nie wyjdzie czekamy i czekamy, " I co?" Oto jest pytanie będzie czy nie będzie?? Może byś napisał jakiegoś sensownego posta czy jest bot czy nie ma??. Takie jest moje zdanie w tej chwili.

Opublikowano

Ja was nie rozumiem gosc robi cos z własnej woli nie musi tego robic nie ma takiego obowiązku a wy go non stop oczerniacie nie pasuje nie grajcie w metina a jesli chcecie grac to grajcie uczciwie. Fakt jest emt2 to jesli chcecie z niego korzystac czy z jakichs innych wspomagaczy poprostu zaplaccie 30zł/miesiac to jest nie duzo a ktos sie musiał nad tym napracować. Dlaczego ma wam to za darmo udostępnić nie widze w tym sensu. Nie ma nic za darmo nauczcie sie tego. Jak nie pasuje sami stwórzcie coś to wtedy mozecie sie wypowiadać.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hah .! Tak Wszyscy myślą ze to Fake ; > .

Moim zdaniem to nie Fake .. Rozmawiamy na Czacie .. I co CG mówi to będzie jak dobbrze pójdzie z Hs'em ; >

Pzdr

34127134971236946388.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...