Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Craftygeek : Prace Nad Darmowym Botem

CraftyGeek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cierpliwość to cnota.Wystarczy już tego pisania bez sensu (w kółko to samo).Poczekamy zobaczymy :-).Wtedy każdy będzie wiedział czy to było fake czy nie.

Pozdrawiam

pIOuQ29.png

Opublikowano

o fajnie CG ;]

Mówisz że będzie taka opcja "matka" to będzie można jakiegoś gościa zaprosić do grupy co też używa tego botka i przejąć kontrole nad jego postacią i włączę z nim handel i całe jego EQ przełożę z jego postaci czy będzie taka możliwość?

Opublikowano

@craftygeek

co do hs mam pewną teorię jak go unieszkodliwić lecz nie chce nagłasniać na forum tego aby nie robić nadziei i także żeby programiści z mt2 tego nie naprawili.Jak będzie cię to interesować zapraszam na prywatną rozmowę ;p

Opublikowano

CG wrzuć filma na youtube to możę ktoś uwierzy.

A tak poza tym to po co robicie FB jak jest M2F od erpela.

Kórwa, weś mi to objaśnij bo nie kapuje. Najpierw podpieszasz o serwie Dallas, teraz robisz free bota. Wykopali cię z teamu EM2 czy jak. No bo to logicznego sensu nie ma.

Wytłumacz, bo to ciekawa rzecz. A tak poza tym dziwisz się że ja i inni mówią o tobie prawdę "konfident jesteś", może nie? A kto kabluje o każdej próbie obejścia EM2? Najpierw przestań donosić jak jakiś UB-ek,

potem dopiero możesz się brać za robienie sobie respectu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ad-awareuser.jpg

Opublikowano

Owszem, spuszczę się na twoją starą chudnąc przy tym 5kg przez pocinanie jej o tyłu. Następnie gdy będziesz wchodził do sypialni, złapie cię za bety i pójdę wynieść śmieci, po drodze rzucając 2zł twojemu staremu żebrającemu pod płotem.

A ci od EM2 wiedzą, że robisz konkurencje? Jeżeli nie to co zrobią z tobą, gdy się o tym dowiedzą.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ad-awareuser.jpg

Opublikowano

Powiem wam tak bluzgacie go a wam on jescze daje bota myślę że to będzie "coś" ja tam i nawet 10 zł moge zapłacić

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Powiem tak, Podoba mi się to co robi Crafty... Będę czekał na botka a najbardziej mnie cieszy że dołączyli ludzie z snoxd bo to świetni Programiści, miałem okazję używać ich botka w KO i żadnego bana przez 3 miechy...

Opublikowano

Zrób żeby bot łowił ryby

spokojnie koles ;p cierpliwosci ^^ dzis podobno ma byc stronka na ktorej beda postepy pokazywane :>

d04306e9c9d8682019d619c.jpg

Zbieram ---

Opublikowano

vista 32 bity net.framework 4.0 nie włącza mi się okienko z opcjami co ma zabijać wywalać itp.

Ja też mam Viste 32Bity HomePremium. Ale jak ci okienko nie działa klikasz na tę ikonę i się nie wyświetla? A próbowałeś z Injectorem ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ad-awareuser.jpg

Opublikowano

eh ja ci nadal nie wieże jakos od kilku dni zadnego dowodu nie dales co mi z takiego ss takie to kazdy se moze zrobic albo napiszesz ze w 50%hs omineliście...

najpierw zrób cos co nam sie przyda i dopiero ró tematy i mozesz mnie wpisac na czarna liste...

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...