Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shaiya Patcher - Multi Client, No Game Guard

888met

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam taki problem ze gdy pobralem shaiya patcher to gdy go wypakowuje jest ikona bialej akrtki i musze otworzyc ja jakims programem. A gdy robie do niego dopiske .exe to wyskakuje mi problem z 32bit i 64bit poniewaz mam windows 7. prosze o pomoc

wcfig8.jpg

Ten plik na windows xp wygląda w ten sposób, pokaż jak u ciebie wygląda bo nie słyszałem żeby wcześniej ktoś miał taki problem.

Spróbuj pobrać z elitepvpers.de jak podał kolega wyżej,ale wątpię że to pomoże. Masz w ogóle wyświetlane rozszerzenia plików włączone? Nie znam Visty ani 7, ale częste problemy z hackami polegają na tym że trzeba pliki uruchamiać na prawach administratora oraz posiadać .NET Framework od wersji minimum 3.5. Z tym że wątpię też że to jest powód, przyszło mi do głowy że to może przez system 64 bitowy. Czy masz 32 czy 64 bitowy? Kiedyś autor pisał bodajże coś że na 64 miało nie działać...

Jest inna opcja na multiclient - Shaiya Viper (nie działa z patchem, należy przeinstalować grę jeśli patchowałeś albo przywrócić stary game.exe).

http://www.mpcforum.pl/topic/298974-dlmultihackshaiya-viper-241110-by-synsia

ANIMA LIBERA! :P

sadass.png

CAUSE I AM HIGH

JUŻ W NIC NIE GRAM I NIE ODPISUJE, ELO

:D

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi działa ten patcher ponieważ pobrałem go z epvp.

Wcześniej miałem zainsalowane .NET Framework 4 i nie działało przy pobraniu z tąd.

Typ pliku był plik.

Opublikowano

WItam ponownie,widze jednym dziala innym nie ,wiec zapytam wprost czy dziala to z windowsem 7 32 bity komuś?bo ja probuje na wszystkie sposoby ale z tym systemem nic mi z tego nie wychodzi. :(

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mi też niestety multi client nie działa wyskakuje, że moduł gry został już uruchomiony.

Sandboxem odpal ;) plus za wstawke , wszystko działa

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wszystko pieknie dziala. + ;)

+5% trafia do listy ostrzeżeń.

Ponieważ:

15. § Zakaz pisania postów typu "fajny poradnik łap plusa/Nie podoba mi się łap minusa/Fajne/Dzięki napewno się przyda"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm multi klient mi działa tylko do pewnego momentu a mianowicie odpalam drugie okno i jest okej do momentu logowania. Skąd pytanie czy do multi logowania trzeba miec osobne konta w grze czy jedno i tam można sie wbic na dwie postaci? Ja ja w tym drugim przypadku wywala mnie z serwera

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zastosowałem tego PATCHA działa :) po części mogę odpalić 2 konta ale ścina mnie strasznie na obu :unsure: zna ktoś może przyczynę, czy mogę zrobić coś więcej by oba chodziły płynnie tak jak jest to gdy gram na 1 ?

Opublikowano

Mam problem. Jak wlączam shaiye przez game.exe to pojawia sie ramka z gra ale nic po za tym. Wlacza sie gra ale nie ma obrazu. Posze o pomoc.

Opublikowano

Zastosowałem tego PATCHA działa :) po części mogę odpalić 2 konta ale ścina mnie strasznie na obu :unsure: zna ktoś może przyczynę, czy mogę zrobić coś więcej by oba chodziły płynnie tak jak jest to gdy gram na 1 ?

http://www.google.pl/#sclient=psy-ab&hl=pl&site=&source=hp&q=Co+Robi%C4%87+Aby+Gra+Si%C4%99+Nie+Ci%C4%99%C5%82a+Przy+Odpalonych+2+Kontach&pbx=1&oq=Co+Robi%C4%87+Aby+Gra+Si%C4%99+Nie+Ci%C4%99%C5%82a+Przy+Odpalonych+2+Kontach&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=s&gs_upl=711l711l0l2211l1l1l0l0l0l0l173l173l0.1l1l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=bda04d1a0776fe3e&biw=1133&bih=662

ANIMA LIBERA! :P

sadass.png

CAUSE I AM HIGH

JUŻ W NIC NIE GRAM I NIE ODPISUJE, ELO

:D

Opublikowano

Hmm multi klient mi działa tylko do pewnego momentu a mianowicie odpalam drugie okno i jest okej do momentu logowania. Skąd pytanie czy do multi logowania trzeba miec osobne konta w grze czy jedno i tam można sie wbic na dwie postaci? Ja ja w tym drugim przypadku wywala mnie z serwera

multi działa ale nie na jednym koncie (nie da się odpalić 2-ch postaci ) musisz posiadać 2 konta i wtedy możesz odpalić 2 postacie np.1 market ,2 grasz .

Opublikowano

Siemka uporał sie ktoś już może z tym Patcherem? Wczoraj była przeprowadzona konserwacja serwerów i dodany nowy Epizod 4.5 CS. Uruchomiłem gre po konserwacji, zalogowałem sie lecz niestety po wyborze serwera wyskakuje mi komunikat ''wersja klienta jest inna''. Szczerze to spodziewałem sie tego no ale spróbowałem po tym jeszcze raz spatchować gre. W rezultacie uruchomiła mi sie gra ale nie widać jej tła, leci tylko w tle muzyka i widać tylko kursor z gry. Prosze o systematyczną aktualizacje tego tematu jakby z dnia na dzień wyszedł jakiś nowy patch lub znalazł ktoś inny sposób na uruchomienie gry na 2 kontach. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Mam pytanie. Instalacja przebieg prawidłowo a gry uruchamiam gre pokazaju sie tylko przezroczyste okno i dzwiek z gry i nic wiecej prosze o pomoc.Mam windows 7

Opublikowano

Wszystko działa, ładnie, pięknie i elegancko ;)

Plusik dla ciebie...

Grosik napisz co zrobiles ze ci dziala

jak spaczuje to pisze ze paczowanie sie udalo, a jak uruchamiam gre to mam tylka czarny ekran i muzyke z gry.

zeby to naprawic musze instalowac gre od nowa i czekac az sie zciagna aktualizacje.

U MNIE NIE DZIALA !!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...