Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] [Ug][Demo] Metin2 Multihack - Bot Beta 1

Mounthis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

masz Net.Framework jak nie to zainstaluj

pytanie czy działa po aktualizacji?????

reklama

Opublikowano

Włączyć hacka włączę ale co z tego gdy zadna z opcji nie dziala ;/? Odpalam normalnie bo z obejściem dupa blada nikt nie odpali bo tak czy siak ten spedalony HS coś wykryje ;/ Proszę o wypowiedz innych userow bo polowa mówi ze działa polowa ze nie działa.

PS Niech nikt mi tu nie pisze ze odpalił hacka z obejściem bo to niemożliwe, próbowałem ze wszystkimi paczkami hs etc.

BOISZ SIĘ ŚMIERCI ???CHCESZ WYJŚĆ??? ZA PÓŹNO "WALCZ A PRZEŻYJESZ"

ZOBACZ NA WŁASNE OCZY JAKIE REGUŁY RZĄDZĄ ŚMIERCIONOŚNYM SZEŚCIANEM!

ff20051125a2a.jpg

CUBE ZERO ! KLAUSTROFOBIA, STRACH CHCESZ WIĘCEJ??

Opublikowano

zaktualizowalem zablokowalem hs obejscie jest normalnie sie wlacza jak chce wlaczyc szybkosc ataku na wieksza to wlasnie wyskakuje ten blad

probowalem na net framework 3.5 i 4.0 :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up co to ma byc:D?

@Odp.

Hack zalezy komu, mi nie dziala(ale dzialal przed UPdate), Jest wersja BETA i to nie jest EXP BOT tego sie nie uruchamia, wchodzisz tylko tam gdzie masz MH i masz Buff bota itp, lecz nie dziala bo to wersja BETA:)

Opublikowano

A Ja mam takie pytanie odbiegające od reszty postów... Od wczoraj gram na Fantastic World i nie wiem jaki plik wybrać zamiast metin2client.bin :P

sig--SXNIUGlOUDdwendqNmVkTjVqV09yWEJZc2l

Opublikowano

MI działa ten hack. Masz +

\m/ 8th day God created Heavy Metal and he saw It was good \m/

Opublikowano

Robie wszystko ładnie pięknie włączam,

kopiuje ten kod,

wchodzę na ta sronke i okienka do wpisania tego kodu nie mam o.O Co mam robić?

Głupcom należałoby wymyślić trudniejszy sposób rozmnażania. - Tadeusz Gicgier

Opublikowano

Co mam zrobic zeby hs nie wykrywal injectora zablokowalem go programem lock i dalej nie moe odpalis bota

Opublikowano

Czy na pewno Hack juz nie działa ? Bo udalo mi sie nareszcie zalogować na tego hacka, i jak probuje właczyc jakąs opcje speed to w grze ona nie dziala o co chodzi ?? Prosze o pomoc :)

Opublikowano

Pamiętajcie, że musi być zaznaczona AUTOMATYCZNE injectowanie, jeżeli zminiliście na manualne, to sieę wam nie dziwię. Ja sam z tego nie korzystam, więc nie powiem wam czy działa czy nie :(

Opublikowano

a ja mam pytanie bo wchodze na ta strone i mi sie odnosi do forum i w ogóle nie wiem skąd ściągnąć tego bota bo 2 link odnosi mnie do uzupelnienia profilu a bota nie mam

Opublikowano

mi wyskakuje nieoczekiwany bład aplikacji co robic bo tak fajnie sie zapowiada ;p

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...