Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] [Ug][Demo] Metin2 Multihack - Bot Beta 1

Mounthis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja odpalam przez kamer moda i wszystki Smiga, mam win7, moze spróbujcie jako admin odpalic moze to cos pomoże :)

constantinesygnatura2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Nigdy nie bądź pewny siebie, bo nie wiesz co kryje sie w ciemoności.

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bartosz twoj problem polega na tym ze na injectorze niezaznaczyles pewnie opcji automatycznej i masz reczna i przez to hs zdazy wylapac injectora ;) ale moge sie mylic sprawdz to mi injector wogole niedziala znaczy sie mam jedyny taki blad ale trudno

Opublikowano

a ja mam caly czas problem z HS moze podacie waszego HS nawet jak mam opcje auto to i tak wywala HS ;/

///ogarnij sygne ;3

Lenart

Ale Pajacyka mogleś zostawić

www.pajacyk.pl

pomagajmy !

Opublikowano

Chłopacy pomozcie mi ;p jestem w opalach jak otwieram injectora a potem metka to metek sie walcza a injector znika i niema hacka niewie mkompletnei co mam robic !! POMOCY ! napisalem nawe nowy temat

Opublikowano

Nie działa.. tzn. mam detec_hack od hackshielda chociaż podmieniłem go na ten z tematu. Fishbot od ug mi działa a to nie.

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

Chłopacy pomozcie mi ;p jestem w opalach jak otwieram injectora a potem metka to metek sie walcza a injector znika i niema hacka niewie mkompletnei co mam robic !! POMOCY ! napisalem nawe nowy temat

Pomoze mi ktos wkoncu ??

Opublikowano

uwaga pomoge wam troche zeby dzialał wam bot !!!!!!!!

1. rzecz to wyłaczcie antywirusa jesli wam szaleje przy pobieraniu/odpalaniu.

2. usuncie folder hshield i wstawcie ten co wam podał Mounthis.

3. jak juz odpalicie [uG] Injector - PerX.exe to upewnijcie sie czy sciezka do niego prowadzi do metin2client.bin jak macie co innego to wpiszcie taka jak podalem.

I TO WSZYSTKO :) powinno dzialac .. dawac PLUSY :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...