Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neobot Trial Reset

maciekxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie, mógłby ktoś mi powiedzieć jak zrobić by móc używać neobota dłużej niż 3 dni trialu (przedłużać ten trial)

Na przykład za pomocą Trial-Reset 4.0

Z góry dziękuje za wszystkie pomocne odpowiedzi :)

Opublikowano

Pomoże ktoś? Naprawdę mi bardzo na tym zależy, a widziałem, że kilka osób na tym forum pisało o sposobie z resetowaniem triala, tylko po prostu nie wiem jak sie do tego zabrać :/

Opublikowano

@up

Gdybym nie próbował to bym tego tematu nie zakładał, doszedłem do tego, że jest to oparte na hardware id, wiec można to zmienić...

Opublikowano

Nic nie będę nikomu.. wciskał nie długo powstanie strona z neobotem, i z poradnikiem resetowania triala, a także z płatnym crackiem ? xD

będę również udostępnione skrypty, i wszelkiego rodzaju pomoc z ustawieniem bota.

Opublikowano

@kissah daj sobie spokój, ten twój "crack" to na 95% jakiś syf. Może powiesz mi na jakiej zasadzie działa to uwierze (tylko nie pie*dol że nie ma okienka logowana bo to nic nie wyjaśnia)

Opublikowano

Jako jedyny mam cracka.. ?Hello ;d

i mam go oddać zadarmo tak. .za własną robotę.. kilka plików i masz neobota zadarmo ;).

mój crack głównie będzie się opierał na podmianie plików dll ; d. I jeszcze jednego małego gówienka w windowsie.

Opublikowano

@Damiś

Widać, że koleś Ghost224 nie ma bladego pojęcia o crackach tylko przygotowuje się do wciskania keyloggerow forumowiczom :)

@do moderatora

Temat nieaktualny, do zamknięcia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...