Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwszy Crack Do Neobota 2.2!

kissah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W jakim języku tego cracka pisałeś?

To jest podmiana .exe czyli zmiany w .exe'cu bota.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

To jest podmiana .exe czyli zmiany w .exe'cu bota.

Dokładnie. Poprostu zedytowałem plik .exe tak, aby początkowa faza logowania została zupełnie pominięta i odrazu odpalił się bot.

Opublikowano

Nie, każdy wirus może być niewykrywalny każdy to wie. Siedzę w tym fachu długo, to jest logiczne. Chodzi o sam fakt, że się taki keylogger robi. I ktoś straci przez Ciebie konto, bo go orypiesz takim syfem. Co może teraz powiesz, że ten plik to crack? robi się, a robią się w ukryciu wirusy, pzdr ^^.

Opublikowano

Dziwne, oczerniasz mojego cracka, masz konto od wczoraj + nie masz żadnych dowodów - słabo to widzę. Do tego nie chcesz wrzucić skana RZEKOMO stworzonego pliku przez mój crack, może już miałeś ten syf na PC?

Opublikowano

Co mam nagrywać wirusy? Może zrobię tak: ściągnę uruchomię, Ty mnie hakniesz ja to tu powiem? Nie wykręcaj się. Każdy może sprawdzić, że w takiej lokalizacji robi się plik, który na pewno jest wirusem, nic się w ukryciu nie chowa czystego!

Gościu sprawdziłem, zobaczyłem, powiedziałem. Dostaniesz bana ktoś ten syf usunie z forum i tyle. A ja Tego nie miałem codziennie 100x sprawdzam listę procesów (chodź Twój plik prawie od razu znikł) w tempie były dwa pliki "neobot.exe" pod inną nazwą (encode) i drugi ten syf, który się przeniósł do tamtego folderu.

//Sam mówisz, że nie liczy się ilość postów, to może się też nie liczy data rejestracji? zresztą nie od wczoraj 28 wrzesień.

Opublikowano

Kapselos skoro jesteś tak przekonany do tego to sprawdź rozmiary plików scrackowanego i orginalnego, skoro scrackowany ma tylko pominięte funkcje, to nie wniósł za wiele do rozmiaru pliku .exe (zaledwie paredziesiąt bajtów pewnie), no i nawet nie wiesz ile pracy wymaga niewykrywalny trojan, wątpie żeby ktoś poświęcał tyle czasu dla paru haseł. Ale niczego nie stwierdzam, ja tylko przypuszczam.

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Dokładnie. Poprostu zedytowałem plik .exe tak, aby początkowa faza logowania została zupełnie pominięta i odrazu odpalił się bot.

To jest zasada działania, może autor niech da filmik pokazujący działanie tego cracka skoro toczą się takie spory?

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Dobra, update wyszedł. Nie powinno być już problemów. Zasada działania jest prosta, po odpaleniu bota trzeba podać login i hasło, tutaj tego okna wogóle nie masz, filmiku nie będę nagrywać tylko po to, żeby wam pokazać, że nie ma jednego okienka ;p.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...