Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crafty Pracuje Nad Free Botem

CraftyGeek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

CraftyGeek kazdy myslal o tb co innego, ale teraz jak widac co innego, zoabczymy jescze co bedzie z tym botem i czy to nie fake , ale mam nadzieje ze nie

Opublikowano

I teraz wyjdzie dwulicowość 90% pseudo szanownych użytkowników tego forum - najpierw rzucają chu**mi a teraz będą stawiać pomniki (podobnie jak obrońcy krzyża) Zero honoru i ambicji - nie wiem jak to skomentować ale najbardziej pasuje mi tu ulubione słowo neokidów, którego nienawidzę - ŻAL Paradoks - że też musiałem użyć tego słowa !!!

PS: DO CraftyGeek

Witam

Miało być PW ale masz zawaloną skrzynkę (pewnie neokidy proszące o bota) Mam pytanie odnośnie EM2 nie wiem czy dobrze ze pisze do Ciebie ale myślę że jesteś kompetentny w tej sprawie..... mianowicie chodzi mi o błąd jak często mi wyskakuje podczas użytkowania EM2. Nie pamiętam dokładnie co tam jest napisane ale BOT pyta mnie czy zresetować postać a sama postać wraca do miasta automatycznie. Co jest przyczyną i jak tego unikać. Drugi błąd to to, że nie kupuje tyle potów ile trzeba zamiast kupić np 1000szt to kupuje załóżmy 3x200szt i 2x20szt.

Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No niestety mam zle wiadomosci .Wykupilem wczoraj chinskiego bota - tego botmetin2 v4.3 - kosztuje to 11 zeta na 240 godzin grania wiec ponad miesiac wystarcza.I teraz najgorsze bo bot pracuje tylko kilka minut a potem pojawia sie komunikat w stylu "MEMORY MACRO DETECT ...bla bla" i wszystko sie wyłacza.Idzie tez pewnie log na serwer i banik niewykluczony jak logi sprawdza kiedys.Albo hackschield albo serwer blokuja dzialanie botow wykrywajac makra w pamieci kompa.Takze jak chinole nie moga se z tym poradzic na razie to ja to cienko widze .Nie wiem czy EM2 z tobie z tym jakios radzi bo troszke drogie i nie kupowalem.POZDRO

Opublikowano

Dobra Robot Ze Mi Tak Dalej Hmmm A Tak To Kiedy Bedzie Juz Na Mpc ??

Moje Sygnaturki Reszta Na Profilu ;)

xxxxxxx

Opublikowano

Tak! Szczegółowe informację napiszę za jakiś czas. Jak na razie mam kilka projektów do zrobienia które nie są związane z tą tematyką.

www.gamehacking.pl

sygnaturka.png

Opublikowano

aha thx za odp a jezeli trwaja prace nad czyms innym u cb to kiedy mozemy sie tego cacka spodziewac ;p ?

OMG przepraszam all za to zaje***** lag musial byc nawet niezalowazylem sorki ;(

Opublikowano

"Na forum gnojki cię oplują za wszystko

Choć często czują trudność pisząc własne nazwisko

Co jest granicą, gdy patrzysz w oczy mi?

Żaden z nas, nie jest tu wyłącznie liczbą IP

Ile jest wart twój styl,vibe

Kiedy to wszystko masz w Second Life

I tylko pędzisz do domu by wejść online i odżyć?

Które z tych żyć to numer dwa? oblicz

W cieniu pokoi świecą monitory w twarze

Takich, jak ty i ja i płynie czas na zegarze

Za ileś lat, jak pójdziemy tędy

Zechcą pochować nas, jak zmienimy status na niedostępny"

Oto jego sygnaturka. Uderzające są last 3 zdania. Gra na czas? Czy próba terapi młodych nałogowych graczy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...