Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crafty Pracuje Nad Free Botem

CraftyGeek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CraftyGeek Jak Tam Prace Z Botkiem ??

Daj + ;D

625f7eeb9e1e58ce573c56f561342482.gif

bf5836804e73680228956532daa8b0c0.gif

"Babie trzeba założyć HOMONTO, chłopi w średniowieczu zakładali babom homonto i orali nimi pole" :D - Liczę na + !

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Crafty Nie Odpowiedziałeś Na Mój Post ;D

Jak Tam Prace Z Botkiem ;D ??

Daj + ;D

625f7eeb9e1e58ce573c56f561342482.gif

bf5836804e73680228956532daa8b0c0.gif

"Babie trzeba założyć HOMONTO, chłopi w średniowieczu zakładali babom homonto i orali nimi pole" :D - Liczę na + !

Opublikowano

Hmmm sądze iż to nie wypali ale w głębi duszy ... co ja plete ....hmm bedzie hardcorowo jak wejdzie bocik /////---EASY METIN2 za pare tygodni będzie płatny także oby wypalił bocik.To moje wypowiedzenie.

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Tak to jest jak się wyzywa osobę która z troski poprawiała wasze błędy a wy nie potraficie przyjmować krytyki i od razu TFoja mama to STRASZak .. Aha bo bym zapomniał a jak zobaczysz czy akurat jakaś osoba z black listy nie używa twojego programu? (dla bezpieczeństwa odpisz w Prywatnej Wiadomości ;])

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Opublikowano

HAHAH ale wy mnie rozwalacie, najpierw "zal nooba" a teraz "jestes boski", myslicie ze to zadziala? bez filmiku se mozesz...

chce zobaczyc go jak wstawisz, tylko potem nie mow ze brakuje Ci 1 rzeczy [albo czegos innego] ze bot nie dziala ;]

a tak pozatym zycze powodzenia, tylko tego key'a dobrze ukryj ;]

Ty tez go wyzywales ja go nie wyzywalem kurwa siedz cicho

giphy.gif

Opublikowano

Chłopaki czekamy na Botka nie wiedziałem od kiedy jesteś taki Hojny CraftyGeek PS. Mam zmienne ip i wejście na tą strone gameasist.com Przekierowywuje mnie na http://craftygeek.mzhost.eu/ która nie istnieje

Nam all działa sprubuj moze w http masz coś źle wpisane !.. jak nie to napisz do mnie na PW wrzuce gdzie indziej

34127134971236946388.png

Opublikowano

~CraftyGeek.

Śmiać mi się chce..

to co ty robisz to "narazie" nic więcej jak aplikacja konsolowa .. + jakiś tam system logowania w VB..

daje wam prosty przykład w C++ takiej aplikacji jak was łatwo oszukać..

teeeee.jpg

Po drugie skąd mamy pewność , my użytkownicy forum MPC ze ten oto użytkownik jest w teamie EasyMetin2..to ze ma ikonkę EasyMetin2 nic nie znaczy moi drodzy!

Po 3 nie wydaje mi się żeby "tylko" w c++ dało się zrobić bota do metin2 (owszem,lecz prostego który po prostu pobiera dane z minimapy i atakuje czerwone kuleczka..)

Wiec moi drodzy, przemyślcie to sami.

mpc.png
Opublikowano

@UP

Po 1.Nie gram w metina..

Po 2.Aby ten bot był w miare "dobry" musiał by użyć reverse engineeringu..

Po 3.1osoba takiego bota nie zrobi..to nie jest kalkulator w C++

To ze nic nie wiesz na ten temat to nie moja wina.

@upx2

ja nie wyzywam:P ja prowadzę dyskusje jak nie zauważyłeś..

i wyrażam swoja opinie.

mpc.png
Opublikowano

Oczywiście + dla autora i dla ziomka co robi botka napisz tutka jak zrobisz albo daj znać trzymam kciuki i pozdrawiam;)

Kradnę , Gwałcę , I Morduje

^^

Większość Debili Czytając To Trzymają Rękę Na Myszce Nie Zdejmuj Już Za Pózno :)

Daj - Jeśli Pomogłem :P

NIE JESTEM NOBEM!!!

1.Językiem nie możesz dotknąć każdego zęba...

2.Jesteś idiota,bo właśnie to sprawdziłeś/aś.

4.Jesteś ślepy/a...Nie zauważyłeś/aś pkt nr 3.

5.Teraz to sprawdzasz...

6.Teraz się śmiejesz bo jesteś idiota...

7.Zaraz wkleisz to na swój profil...

8.Uśmiechasz się,bo się cieszysz ,że następni będą tak głupi jak TY

Dołączona grafika

Jeśli uważasz ze Justin Bieber to Peda* , ge* , ciot* Daj mi - , jeśli odwrotnie to daj mi +

Opublikowano

W sumie racja że spam będzie się szerzył.

Szczerzę chcę wierzyć w dobre chęci crafty'ego lecz ...... za em2 raczej dostaje kase więc na co Crafty konkurencyjny free bot skoro za tamten kase otrzymuje?

Pozdro dla all! I tak macie po + ;-)

Dzieci Neo minusują , poczekajcie a zobaczycie co z tego będzie.

Opublikowano

skoro free bot to dlaczego pisze że konto ważne do 05.12.2010?? tak tylko pytam bo nie kumam zdeka

Hmm to pisze dlatego bo to są testy ! .. Jeszcze bot w 100% nie działa !

34127134971236946388.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...