Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

11 Listopada - Zaproszenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

11.11.2010 spotkajmy się w Warszawie, by zamanifestować naszą narodową dumę i przywiązanie do suwerennego państwa polskiego. Niepodległa Polska to wartość bezcenna. Naród silny i nowoczesny musi kształtować swój byt w niezależnym państwie, będącym podmiotem, a nie przedmiotem stosunków międzynarodowych. Prawdziwie suwerenna, oparta o solidne fundamenty narodowej tożsamości i przywiązania do tradycji, Rzeczpospolita, to najlepszy gwarant sukcesu – zarówno całego społeczeństwa, jak i poszczególnych jednostek. 11 listopada przemaszerujemy, by wyrazić naszą wolę walki o silną i wielką Polskę.

plakat_mn.jpg

Serdecznie zapraszam :)

Więcej na : http://marszniepodleglosci.pl

downheader.jpg
Opublikowano

Jak temat przeczytałem to myślałem że zapraszasz na twoje urodziny :) Nie przyjade do wawy na jakiś marsz , nie mam na takie rzeczy motywacji

Opublikowano

Urodziny hehe ;)

Mocherowe berety zawładną ulicami ! xD

My narodem silnym? hehe.. No to się pośmiałam ;p

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

@Extazy

No oczywiście ! Widzę ze jesteś stałą czytelniczką Gazety koszernej (sic!). A więc tak, w marszu będą brac udział : Obóz Narodowo Radykalny , Młodzież Wszechpolska , Unia Polityki Realnej , Kibice : Legii , ŁKS , Śląsk , Arki , Olimpi Elbląg , Vive Kielce , Lecha Poznań. Po za tym dużo członków Inicjatyw narodowych , i zwykłych patriotów. A teraz wrócmy do wypowiedzi panii "Extazy" , widzę ze liberalna propaganda TVN , GW itp. kompletnie wyżarła twój młody umysł , dlaczego wszystkich upodabniasz do "moherów" ? Bo ktoś kocha swoją ojczyzna , czuje uczucie , którego ty mała gówniaro nigdy nie poczujesz. No niestety taka jest młodzież wychowana w duchu "dupokracjii" .

Ps. Może jacyś fani PiH'a przybędą ? Bo oficialnie przyłączył się do komitetu poparcia :)

downheader.jpg
Opublikowano

Nie przyjde bo husarz na plakacie szarzuje w skrzydlach, to jest przeklamanie, nosili je tylko na paradach.

RAsfepN.png
Opublikowano

ja nie przyjde bo pewnie juz nie bede zyl ( wywiadowke przeniesli z pon na dzis ) nq wszystkim modlcie sie za mnie ;p

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Jak naprawde będzie to lepiej nie isc bo gdy bedzie bomba to w stolice zawsze jebie , a potem bedzie mushroom i smierc :(

przez ta niby wojne :(

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Hah :D teraz w każdym temacie się będziecie jarać tą wojną? :D

@Up. człowieku, olej to ciepłym... sokiem. Jeden wielki pic, który zapodała nam zajarana ziołami bułgarska babuleńka :P

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

Poza tym to kiepskie miejsce na reklamę takich manifestów. Na tym forum średnia wieku to ~14-15 lat, czyli osoby których starsi nawet nie puszczą do Warszawy ;)

Mi zasadniczo sama idea się podoba, może aż tak bardzo bym się tym nie jarał, choć przyznaje - pomysł fajny.

W Warszawce jestem traf chciał - 13 i nie bardzo mam tam jak przenocować, bo z głupiej ciekawości chętnie bym to zobaczył ;)

Życzę powodzenia

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

@Extazy

No oczywiście ! Widzę ze jesteś stałą czytelniczką Gazety koszernej (sic!). A więc tak, w marszu będą brac udział : Obóz Narodowo Radykalny , Młodzież Wszechpolska , Unia Polityki Realnej , Kibice : Legii , ŁKS , Śląsk , Arki , Olimpi Elbląg , Vive Kielce , Lecha Poznań. Po za tym dużo członków Inicjatyw narodowych , i zwykłych patriotów. A teraz wrócmy do wypowiedzi panii "Extazy" , widzę ze liberalna propaganda TVN , GW itp. kompletnie wyżarła twój młody umysł , dlaczego wszystkich upodabniasz do "moherów" ? Bo ktoś kocha swoją ojczyzna , czuje uczucie , którego ty mała gówniaro nigdy nie poczujesz. No niestety taka jest młodzież wychowana w duchu "dupokracjii" .

Ps. Może jacyś fani PiH'a przybędą ? Bo oficialnie przyłączył się do komitetu poparcia :)

Nie interesuje mnie kto będzie brać w tym udział, ja nie mam się co chwalić swoją ojczyzną bo zawsze i tak jest i będzie najgorsza w obliczu całej Europy/Świata. Nie upodabniam do moherów tylko jak oglądam te ''uroczystości'' związane z 11 listopada co roku to w obrębie obiektywu kamer to w 90% babcie, więc nie pier..dol mi tu o kochaniu ojczyzny, bo do jasnej cholery też stąd jestem i gówniara możesz mówić sobie do koleżanek, a nie do mnie skoro jesteś taki dojrzały to nie rozumiem po co rozwijasz ze mną jaką kolwiek dyskusję i skoro twierdzisz, że ja reprezentuję jakąś młodzież "dupokracjii" to pozdrowienia dla Ciebie, bo są gorsi ode mnie.

Opublikowano

Nie interesuje mnie kto będzie brać w tym udział, ja nie mam się co chwalić swoją ojczyzną bo zawsze i tak jest i będzie najgorsza w obliczu całej Europy/Świata. Nie upodabniam do moherów tylko jak oglądam te ''uroczystości'' związane z 11 listopada co roku to w obrębie obiektywu kamer to w 90% babcie, więc nie pier..dol mi tu o kochaniu ojczyzny, bo do jasnej cholery też stąd jestem i gówniara możesz mówić sobie do koleżanek, a nie do mnie skoro jesteś taki dojrzały to nie rozumiem po co rozwijasz ze mną jaką kolwiek dyskusję i skoro twierdzisz, że ja reprezentuję jakąś młodzież "dupokracjii" to pozdrowienia dla Ciebie, bo są gorsi ode mnie.

Dam ci teraz 3 filmy video , z 2009 r. Zobaczy czy 90% to babcie ;)

http://www.youtube.com/watch?v=1-Cw73ldNFg&feature=related

http://autonom.pl/index.php/relacje/z-kraju/107-newskr11112009

downheader.jpg
Opublikowano

Dam ci teraz 3 filmy video , z 2009 r. Zobaczy czy 90% to babcie ;)

http://www.youtube.com/watch?v=1-Cw73ldNFg&feature=related

http://autonom.pl/index.php/relacje/z-kraju/107-newskr11112009

Umiesz ty czytać? Bo widać, że nie więc wróć się do szkoły o ile z niej wyszedłeś. Pozdrawiam i już nie mam zamiaru z Tobą dyskutować.

Opublikowano

No więc panienko , wyjaśnisz skąd u ciebie taki antypolonizm ? Bo myślałem, ze tylko Ukraińscy nacjonaliści i Żydzi ( Syjoniści w większości), są antypolonistami.

downheader.jpg
Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Nacjonalizm to choroba. Powinni z niej ludzi leczyć.

@lepiej iść na MWK anieżeli na jakiś drętwy marsz.

Opublikowano

Nacjonalizm to choroba. Powinni z niej ludzi leczyć.

@lepiej iść na MWK anieżeli na jakiś drętwy marsz.

Dla was narkomanów, każdy przejaw patriotyzmu to choroba. Wielki kibic Wisły z ciebie, a powiedz na meczu Wisełki "Nacjonalizm to choroba" - to nie wrócisz do domu cały.

Dla nas ulicy , dla was lecznice. Wy narkomanii jesteście Polakami ? kur... za was się wstydze. Chyba wielki Rastoideologu nie widziałeś jak chłopaki z Falangi przegoniły was narkomanów.

Aha , jeszcze coś , jaki drętwy marsz ? na marszu będzie ciekawie, Cały czas patriotyczne okrzyki , race , bicie antify itp. <--- Zabawa gwarantowana. :)

Ps. Sorry ze jakoś dziwnie piszę, ale mam dziś zamułe straszną :O

downheader.jpg
Opublikowano

Dla Ciebie Zbysiu kazdy kto sie z Toba nie zgadza, jest narkomanem.

@TOP

Przeciez Ciebie za chuja nie puszcza do Warszawy samego, bo Ty z gdanska...

@

Wypierdalaj stad Ivans xD.

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...