Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Zbanowane Konta I Em2

CraftyGeek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 klient, Windows XP SP3 :P

10 Postów[√]

30 Postów[√]

50 Postów[√]

100 Postów[X]

150 Postów[X]

200 Postów[X]

230 Postów[X]

250 Postów[X]

300 Postów[X]

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do tej pory nie ma nowego EM2..

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

bany dostali po logach poniewaz gf sie wycwanil i tak zrobi;:)

05962579050416538615.jpeg

Najlepszy Doping Kibicowski w Polsce ! Najlepsze Oprawy Meczowe ! Dwa Wielkie Słowa POLONIA BYTOMSKA

ARKA GDYNIA

Arka Wódka Polonia !

To co nie zabija wciąż wzmacnia nas

Daj -- Będę szczęsliwy

Opublikowano

Mija dzień kolejny, a nowej odsłony EM2 jakoś nie widać ;(

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

ja z kolei mialem wlaczonego bota i czystego klienta, no i na konto ktore bylo na czystym zostalo zbanowane do 2 grudnia.. win7

niie grajcie juz na tym szajsie, szkoda kasy, nerwów, no i kont przewaznie z gl. postaciami.

Opublikowano

Win XP HE 1 konto ban na miesiac .

Zbieram +

Postać na PL'u

Nick: Erox

Lvl : 78

Klasa : Wojownik Body

Serwer: Candia (s21)

Królestwo: Jinno

Postać ukradli :D

Radze nie podawać w sygnaturze swojego nicku i serwera jesli pozniej piszesz ze uzywasz fb na forum. :D

stracilem 40 lvl ^^

Opublikowano

Ja mam smieszny przypadek zwykle grałem na 2 klientach Win Vista Home Basic dostałem bana na 2 konta.

Jednym się logowałem tylko kilka razy ,a drugim wogule a dostałem na nim bana (mam postać na której nie mam bana a wyexpiłem 42 lvl'e)

Jak dla mnie te bany to beznadzieja bo na byle którym koncie dostaje się bana nawet na tym którym logowało sie tylko na kompie na zwykym kliencie bez EM

B*E*Z*N*A*D*Z*I*E*J*A

Skur****** z GameForge !!!!!!!!!!!!!

8 BANÓW

banbane.jpg

Czego się dziś nauczyłeś synek ???

Jak cheatujesz to nie rób wszystkich kont na 1 e-mailu

Opublikowano

@HanajxWiElki - dokładnie tak jak mówisz. Miałem to samo. Ale to nie bany są beznadzieja - były logi wcześniejsze i jak odpaliłeś oryginalnego metka to się wysłały. To .BINy z metka są odpowiedzialne za wysyłanie logów. Przed odpaleniem ich radzę oczyścić wszystkie logi i pozamykać wszystkie inne klienty nieoryginalnie odpalone - wtedy bana nie będzie !!! Ja dostałem bana na postacie którymi nie haczyłem. Zawsze odpalone 3 boty miałem ale czasem odpalałem czwartego oryginalnego klienta np sklep albo główną postać i w tym momencie HS DETECT i baniaczki na wszystkie postacie którymi nie haczyłem a te co bociły bocą dalej :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Myślałem, że nie będę musiał pisać tej wiadomości, ale cóż...

Drogie ułomne intelektualnie dzieci, właśnie teraz wychodzi jacy to z was profesjonalni gracze. Żaden z was nie zna nawet regulaminu gry, który mówi jasno, że używanie programów trzecich jest niezgodne z regulaminem gry na wskutek czego Gm lub jakaś tam osoba z Metin2.pl ma możliwość zablokowania konta gracza.

~Pozdrawiam CG.

www.gamehacking.pl

sygnaturka.png

Opublikowano

Drogi ułomny intelektualnie Crafty Geeku...

Po to zrobiliście płatnego EM2 żeby ludzie za kilkanaście PLN-ów nie musieli ślęczeć nad expem kilka godzin dziennie,skąd też twoje zdumienie że ludzie mają żal do twojego teamu,płacą więc wymagają,szkoda tylko że na stronie z której sciąga się EM2 pisze tylko jaki to ten EM2 nie jest zajebisty i fajowy,a nic nie pisze że HS łatwo go wykrywa i jeśli nie umie się usuwać logów to lepiej go nie sciągać?? kasa wam już przyćmiła mózgi a tobie się wydaje że jesteś nie wiadomo kim.Jedyne do tej pory co zrobiłeś dla tego forum to donoszenie do teamu EM2 na temat obejść do free em2 i skuteczne poblokowanie wszystkich sposobów na bezpłatną gre na em2( o to akurat nie mam żalu-bo to w końcu wasz projekt).Pozdrawiam i życzę na przyszłość większej tolerancji

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No ciekaw jestem, czy to Mt2Le powstanie kiedykolwiek, bo ja moge napisac ze robie Mt131313131313 Lepopordoro i co :D?

Chociaz wierze ze ow Mt2le powstanie;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...