Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Zbanowane Konta I Em2

CraftyGeek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ten temat został założony dla osób wykupujących abonament jak i dla tych które korzystają z "free time'u".

Jeśli w ostatnim czasie tj. od opublikowania wersji EasyMetin2_pl_1.0.3.1836 (2010-10-28). Wasze konta zostały zablokowane przez Team Metin2.pl

Napiszcie tutaj jak dużo klientów mieliście uruchomionych, na jakich systemach operacyjnych działacie.

Pozdrawiam,

~CraftyGeek.

www.gamehacking.pl

sygnaturka.png

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1 client,

win 7 64 bity tylko free time. ;)

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

gralem na 1 klijencie, na 1 koncie, na free time i mam wszystkie konta zbanowane, w dodatku ze ida teraz bany za em to wy jescze zrobilisci platny, troche to nie sprawiedliwe

Opublikowano

Ciężko powiedzieć - zawsze gram na 3 klientach - dostałem bana na głównej postaci czyli tam gdzie EM2 nie używam - tylko loguje się czasem przez niego! Pozostałe postacie gdzie ciągle bocą nie mają bana.... jeszcze.

Mam WIN XP sp3.

Jeśli to pomoże to... :

Mam Dwa Metiny na jednej partycji jeden Metin - oryginal normalnie odpalany i drugi odpalany przez EM2 - usunięte kilka plików exe, również z folderu HS. Często odpalałem oryginalnego metka - bo np wystawiałem sklepiki (w tym czasie EM2 też chodził) W takie sytuacji czesto pkazywał mi sie komunikat "HS DETECT...." teraz gdy nie odpalam tego oryginalnego metka tylko ciagle przez EM2 to nic takiego nie mam!

MÓJA HIPOTEZA !

Jeśli powywalamy kilka plików z metka i będziemy go odpalać przez EM2 to nasze LOGI się nie wysyłają. Uważam, że logi zostają wysłane w momencie odpalenia oryginalnego metka !

Nie wiem czy to coś pomoże ale jestem ciekaw waszych obserwacji. pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja tez dostałem bana na 3 konta,w tym 1 konto na ktorym nie uzywalech hackow postac 1 lvl sklepik ;],

takie pytanie CZY KTOS DOSTAL BANA, A KUPIL EM2 ?

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Witam.

To wszystko jest ustawione ... Support PL współpracuje z twórcami EM2 (z główną siedzibą tak jakby).

Czemu tak sądzę ? Mój kolega z bloku ma EM2 wykupił go na miesiąc i gra ciągle na 3 kontach non stop boci tak już od około 20 dni i nic...

Tak samo allegro to nie pro gracze sellają tyle yang i SM (chodzi mi o tych co sellają po 2kkk i ciągle na każdym serverze) to GameMaster'rzy robią to dla zarobku...

Więc PL schodzi na dno krótko mówiąc.

Opublikowano

Patryk te yangi na sell to są z chińskich farmbotów a nie od GMow LOL

c(:

Sura BM 58 lvl Exandros OFF
Ninja Dagger 121 lvl EliteMT2 OFF

Szaman smok 104 lvl EliteMT2 ON

Opublikowano

Jeden client, Windows Xp Professional Edition

Pozdrawiam.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

1 client SYSTEM Windows XP professional SP3 BAN 1 miech

Zbieram +/- ;D

Woj Mental lv 63 Ban Phantos

Ninja Dagger lv 38 Ban Phantos

Ninja Dagger lv 55+ Ban Kronos

Woj Mental lv 48 Ban Kronos

Ninja Dagger lv 34+ Obecnie Off Syriusz

Wojownik Mental lv 75+ On Kronos

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...