Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Ib0T-Clientless

papasmerf10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aha, dziekuje :) a czy bot moze akceptowac exchange?? bo chce ustawic sobie bota i postac farmiona i zeby kase przezucal sam. I czy jest opcja w Autoparty zeby kickack z party powyzej jakiegos lv? bo ja tego nie widze ;d

p.s.

wiem ze moje pytania moga byc dla Was banalne i glupie, ale ja jestem newbie w tym temacie i dopiero wszystko "obczajam" ;)

a)Bot może akceptować exchange jak to ustawisz ale sam kasy nie przeżuci.

b)W ibocie nie ma takiego czegoś ze wyrzuca automatycznie z party po osiągnięciu jakiegoś lvl. Może automatycznie wywalić po jakimś czasie (można ustawić w zakładce autoparty)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

bot sam nie zrobi kupna moze automatycznie akceptować i z konta z którego chcesz cos przerzucic mozesz tylko kozystac wystarczy że w drugim bocie ustawisz zeby bot sie na wszystko zgadzał (3 zakładka, prawe pole, 3 zakladka, ostatni punkt) Mozesz też ustawić zeby bot w exchange automatycznie potwierdzał klikając z okienku handlu te 2 punkty prawie ze na smym dole jedak. Jedka Boty nie zrobia tego automatyczniechodzi mi o exchange i przesyłanie golda. I nie ma takiej opcji co do wywalania z taxi bo domyślam sie ze chodzi Ci o taxowanie za free tych małych lvl to najlepiej ustawić czas w taxi Timer powiedzmy na 4 godziny w tym czasie powinni ponabijac te neutralne lvl żebyś i ty mniał dobra farme

Opublikowano

Dziekuje bardzo za te odp ;) tego właśnie nie wiedziałem. Niestety narazie nie mam hajsu zeby dorzucic ramu i zainwestowac w procka i moj komp ciagnie tylko jednego silka ale teraz bedzie duzo łatwiej ;)

@ToKy0

no chodzi mi wlasnie o free taxi na ongach, no ale to jakos sobie poradze bo odpale taxera na bocie a chara sobie odpale normalnie ;)

mam tylko jeszcze pytanie. Czy przy dlvl jak zaznacze keep name itd to moge tez wlasnie tak ressera postawic na cl'u??

I co musze zaznaczyc w bocie zeby sam akceptowal ress? bo jak dalem dont loop to nic sie nie dzialo.

Opublikowano

witam

mam problem, otoz chodzi o auto ress, taxuje sie na ongach, w ktorym spot safe zone nie jest wystarczajaco bezpieczny i nobek czasem moze dednąć, uzywam opcji autopt, do przyjmowania nobkow do 10 lvla aby zwiekszyć sobie SP i tu rodzi się pytanie, czy moge ustawić autoresa na postaci którą resuje żeby ressowała tylko i wyłącznie mojego chara jak padnie z PT a nie innych gośći... bo ide nie raz spać na nocke puszcze i postacie dedną resnie mnie, to oczywiscie moj char odbierze ressa, ale turasy lezą a postać cały czas resuje chara innych poki nie wstaną.... i to jest moj problem, prosze o pomoc

Opublikowano

Sprawdziłem i elegancko chodzi .. nie trzeba miec silka na kompie jak uzywasz tej opcji . Na początku pytałem sie, ponieważ pokazywał mi się błąd " Critical error loading ........... " Ale jak zainstalowałem Frameworka to juz sie nie pokazuje

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

witam

mam problem, otoz chodzi o auto ress, taxuje sie na ongach, w ktorym spot safe zone nie jest wystarczajaco bezpieczny i nobek czasem moze dednąć, uzywam opcji autopt, do przyjmowania nobkow do 10 lvla aby zwiekszyć sobie SP i tu rodzi się pytanie, czy moge ustawić autoresa na postaci którą resuje żeby ressowała tylko i wyłącznie mojego chara jak padnie z PT a nie innych gośći... bo ide nie raz spać na nocke puszcze i postacie dedną resnie mnie, to oczywiscie moj char odbierze ressa, ale turasy lezą a postać cały czas resuje chara innych poki nie wstaną.... i to jest moj problem, prosze o pomoc

nie, nie ma takiego filtra. zawsze bedzie ci resal cale pt. ja sobie taxowalem bez low lvlowcow i tak szybko sp szly ;)

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

Ludziska, a ja mam taki problem... Mam wersję 1.0.0.99 i jak chce włączyc lessa pisze, że stara wersja, więc OK trzeba ściagnąc nową. Ściągam wersje "d" i przy uruchomieniu wyskkauje error i bota nie uruchomie... Jak to zrobic, żeby wersja "d" mi działała i żebym mógł włączyc lessa.

Opublikowano

Ludziska, a ja mam taki problem... Mam wersję 1.0.0.99 i jak chce włączyc lessa pisze, że stara wersja, więc OK trzeba ściagnąc nową. Ściągam wersje "d" i przy uruchomieniu wyskkauje error i bota nie uruchomie... Jak to zrobic, żeby wersja "d" mi działała i żebym mógł włączyc lessa.

A więc, ściągasz wersję 99, nastepnie [iBot]Public Released v1.0.99c, też ją wrzucasz i na koniec "d". Po co jest potrzebna "c"? Po to, że znajduje się tam pliczek "iBot.dll" , który jest niezbędny do działania bota.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

mam pytanie, czy jezeli chcem wlonczyc cztery boty przez cl to musze wlonczyc 4 ibot'y i czy te wlonczone silki beda mniej zajmowac niz normalnie czy mnie lub wiecej??

Opublikowano

Nie odkopuj starych tematów. Musisz odpalić tylko te 4 ibot'y i włączyć cl'a. Przez cl'a będzie zajmować mniej niż normalnie, bo silki wogóle nie będą odpalone. Zamykam.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...