Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Ib0T-Clientless

papasmerf10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jak pewnie zauwazyliscie od wersji ibota v1.0.85 w drugiej zakladce można zobaczyć opcje clientless.

A czym wlasciwie jest opcja clientless? Dzieki niej nasz bot otwiera "wirtualnego klienta" tzn. nie mamy w procesach sroclient ani nic takiego, sam proces ibot. Dzieki temu mozna otworzyc bardzo duzo silkow. Ale jak to zrobic? Przejdzmy do rzeczy.

1. LOGIN TYPE Zaznaczmy opcje use clientless nastepnie auto recon i klikamy connect zobacz

2. AUTO SELECT CHARACTER Teraz w name wpisujemy nazwe postaci(nie login![pamietajcie o duzych literach i znakach]), zaznaczamy auto select character i jesli chcemy aby bot wystartowal od razu po zalogowaniu to zaznaczamy auto start bot, jesli nie zaznaczamy do nothing (idle).

3. LOGIN INFORMATION Rozwijamy serwery szukamy naszego wybieramy, user tutaj wpisujemy nasz login, pass-haslo. Zaznaczamy auto relog i auto hide client. I nareszcie klikamy C klik

W character listenning kiedy sie zalogujemy widzimy nasze postacie.(nie wiem czy to działa ;p)

No i to by bylo na tyle, milego wielkiego bocenia ;)

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

Nawet niezły tut dla zielonych bo łatwo się skapnąć o co chodzi fajny ale mogły by być SS.

WRC Najlepszy przyjaciel człowieka :D

Good_nuke.pngSedivens_PL.png350x19_1261406460_35806.gif29980.gif

Opublikowano

Czy ten clientlles chodzi na najnowszej wersji ?? bo tą jak włączam to dc mam :(

I wgl. mi to nie działa, robie wszystko jak trzeba a gdy musze w bocie wybrać serwer to nie ma tam żadnego :( czym to jest spowodowane ?? ??

Opublikowano
hm? tu nie ma mowy o loaderze....

co za młot z Ciebie... z racji ze nie ma mowy dlatego zapytałem wiec udzielaj milszych odpowiedzi jesli juz sie tego podejmujesz.

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?

Conan.png Tapai.png Shogo_PL.png ___MagiC___.png

Opublikowano

Skoro nie wiesz, to sprawdz sam. Podejrzewam ze jak uruchomisz przez loadera i potem wylaczysz sro_client.exe w procesach Windowsa cl powinien działać ( jeśli o to chodzi )

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Tak jak pisałem, robie wszystko dobrze i tak ja w tucie w " Clientless Login Log" pisze : "Old clientless version" i dalej nie moge wybrać serwera bo ich wgl nie widać i na pewno klikam connect !!

I takie pytanie kto używa teraz clientlessa ?? chodzi to wgl komuś ?? papasmerf10 uruchamiałes to wgl ?? znaczy sprawdzałeś czy to chodzi?? czy ci chodzi ??

Opublikowano

co za młot z Ciebie... z racji ze nie ma mowy dlatego zapytałem wiec udzielaj milszych odpowiedzi jesli juz sie tego podejmujesz.

Ogarnij się.

Wszystko pięknie , ale jak to się ma do loadera :>
skąd ja mam wiedziec o co ci chodzi, jak w moim tutku nie ma takiego wyrazu jak LOADER? I określenie młot zostaw dla siebie...

@up tak ja normlanie siebie sobie na clu trzema postaciami, nie pytaj jak to robie po prostu mam ostatnia wersje bota i robie tak jak to opisalem

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano
skąd ja mam wiedziec o co ci chodzi, jak w moim tutku nie ma takiego wyrazu jak LOADER?

no własnie dlatego, że nie ma o tym mowy to zapytałem chyba to oczywiste...

a chodzi mi o to czy jest mozliwosc odpalenia clientlessa odpalająć silka przez loadera?

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?

Conan.png Tapai.png Shogo_PL.png ___MagiC___.png

Opublikowano

no własnie dlatego, że nie ma o tym mowy to zapytałem chyba to oczywiste...

a chodzi mi o to czy jest mozliwosc odpalenia clientlessa odpalająć silka przez loadera?

No to wina lezy po twojej stronie, poniewaz to ty nie stresciles o co ci chodzi... tylko napisales zdanie sformuowane tak, ze mozna je zrozumiec w dwojaki sposob... Nie obrazaj kogos bez powodu... bo tylko sam z siebie glupka robisz.

A pozatym

"hm? tu nie ma mowy o loaderze...."

Ciekawi mnie gdzie w tej wypowiedzi widzisz cos wulgarnego ? Odpowiedzial kultularnie a ty zaczoles od obelg...

a co do tematu:

Clientless dobra rzecz, tylko na ribocie niezbyt chodzi;/. Z tego co pamietam kiedys sie pobieralo plik zeby dzialal clientless w nim, lecz teraz nie wiadomo... Jesli ktos wiedzialby cos na ten temat prosilbym o PM lub inna forme odpowiedzi ;d.

Z gory dziekuje.

Opublikowano

No ja robie znowu all tak jak tucie i dalej nie mogę wybrać serwera...mam najpierw wejsc do gry na ta postac i tam cos ustawiac czy przed uruchomieniem gry ?? I czy u was tez pisze " old version clientless "??

Opublikowano

Przed chwilą ściągnąłem najnowszego ibota i mi cl działa.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam mi jak się łączy występuje błąd C9 Error (Ping timeout). Zrobiłem tak jak w tutku. Botam mam najnowszą wersję. Proszę o pomoc.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jeśi chodzi o to jak monitorowac boty gdy jedziesz na clientlessie to masz opcje w pierwszej zakładce"View Map" moze to nie dużo ale zawsze coś ;p bo odkąd jest shieldhack opcja "Run Client" nie działa wiec nie mozesz w każdej chwili nie mozesz wejśc do gry... niestety...

Opublikowano

aha, dziekuje :) a czy bot moze akceptowac exchange?? bo chce ustawic sobie bota i postac farmiona i zeby kase przezucal sam. I czy jest opcja w Autoparty zeby kickack z party powyzej jakiegos lv? bo ja tego nie widze ;d

p.s.

wiem ze moje pytania moga byc dla Was banalne i glupie, ale ja jestem newbie w tym temacie i dopiero wszystko "obczajam" ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...