Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Ustrzec Się Przed Stałą Blokada Konta, Bo Dzisiejszych Banach Na Miesiąc?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

,,Uprzejmie informuję, że w dniu dzisiejszym programiści dokonali weryfikacji logów systemowych pochodzących z HackShield i dzięki nim nałożyli setki blokad kont za używanie niedozwolonego oprogramowania.

Blokada jest w 100% słuszna i bezdyskusyjna. Odwołania kierowane do Team Metin2.pl w sprawie tych blokad będą zamykane z informacją kierującą do tego tematu.

Jako ostrzeżenie, blokada ma charakter krótkoterminowy. Przy kolejnej kontroli logów, powiązane ze sobą konta otrzymają stałe blokady.''

Wielu z nas otrzymało blokady konta na miesiąc.

Jak za miesiąc grać dalej i korzystać z botów?

HS wykrywa boty, nawet wtedy jeśli nie są one włączone.

Co powiecie na zainstalowanie 2 systemu operacyjnego i ukrycie plików?

Może macie jeszcze jakieś pomysły na to, aby HS nie wykrył botów?

Opublikowano

A ja powiem tak wreszcie. Jak ktoś sobie jedzie na DMG czy innym shicie a mi nie przeszkadza to oki niech se gra ale jak już jakiś n00bek podejdzie i ukradnie drop to jak się nie wkurzyć? Dzieci naprawdę nauczcie się grać bez wspomagaczy bo rujnujecie tą grę

Opublikowano

Ja na DMG expilem, easy metin używałem ostatnio 3 miechy temu. Bana nie mam ;)

Wyrazy współczucia dla tych co bany dostali, na szczęście tylko na miesiąc ;).

Wydaje mi się, że HS skanuje stan folderu Metin2, i bota wystarczy zainstalować na innym dysku, gdzie HS nie ma dostępu ;)

Opublikowano

eh ja tylko na kamermodzie gralem bez dmg itp all bylo p wylaczane tycho rudy caly czas kopalem i ban o zes w dupe zara pisz do donich poze odbanuja bo support tak im muli....

2Edit mi sie zdaje ze oni to w logach maja ze ktos np raz walnie ze skilla a zada obrazenia x3 to odrazu banuja ich

ja napisalem juz to tych korw odwołanie

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Nie masz co liczyć na odblokowanie !! Tyle razy co ja się z nimi ścierałem już od GM poprzez SGM, AG i TM - nawet do ARTa pisałem i nic!!! ciągle jedna śpiewka - tak jak by to automat odpisywał !!!

Co do banów próbowałem wszelkich sposobów - inne partycje - usuwanie an bieżąco wszelakich plików .log z metka, plików .exe z metka i folderu HS zmiany maila i tak bany mam i tak !!!

Na razie nie mam pomysłu !!!

POZDRO

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja na DMG expilem, easy metin używałem ostatnio 3 miechy temu. Bana nie mam ;)

Wyrazy współczucia dla tych co bany dostali, na szczęście tylko na miesiąc ;).

Wydaje mi się, że HS skanuje stan folderu Metin2, i bota wystarczy zainstalować na innym dysku, gdzie HS nie ma dostępu ;)

to nie ma zwiazku z tym w ogole ;p

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

up kamermoda tez za samo logowanie przez niego ja dostalem bana wiec jesteśmy"w dupie"

Kamermod ingeruje w metka więc się nie dziw, że masz bana

Swoją drogą bany są całkowicie zgodne z tabelą kar

Niedozwolone oprogramowanie

Stała blokada WSZYSTKICH powiązanych kont (wykluczenie z oferty gry).

Tyle, że tu GF się nad wami ulitowało i dało drugą szansę. Jak jej po banie niewykorzystacie to papa

Opublikowano

A ty co pastor?? Znalazł się cwaniaczek.... Mam pewną teorię dotyczącą wysyłania naszych logów do support. Wydaje mi się, że wysyłają się one w trakcie włączenia metka normalnie z metin.exe tak na legalu jak wszytsko się torrentuje itp. Jak ciągle będziemy włączać przez EM2 i wywalimy wszytski mozliwe pliki z HS i metin to może poskutkowac ! Narazie to tylko teoria ale sprawdzam co z tego wyjdzie....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...