Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][De]New Best Private Serwer - Sirbaldur

Zarobek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema :F

Mam clienta, i jak wejdę do gry to rozmazuje mi sie na co tylko najadę myszką. dodam że jestem w m1. próbowałem podmieniać season1.

EDIT: już działa ^^

Teraz tak. . . gdzie są te szkaty expa ? Strasznie ten exp mozolnie idzie ;/

diggydiggy.jpg

1300847486ujzezdzanie.gif

Koles dropnal dzika :P

Jeśli chcesz wynagrodzić moją pracę, to daj mi symboliczny +. Jeśli napisałem coś źle, napisz to w temacie, i jak tego nie poprawie w ciągu godziny, daj mi -.

Opublikowano

@UP CO spamujesz??

Na tym serwerze się konta nie da zrobić... wpisujesz obojętnie co i i tak nie możesz czy ktoś może mi konto zrobić? PW

Opublikowano

Serwer off? gdy włączam spolszczenie i klikam w te chińskie znaki wyskakuje błąd i nie mogę się połączyć z serwerem... na kliencie mam to samo

Opublikowano

Wszystkie konta usunięte - przynajmniej moje i exp jest chyba teraz jak na normalnym serverze bo po 10 minutach expienia na zaprzysiężonych z pierścieniem dobiłem 20 lvl...

Opublikowano

Zal serwera zmienili go teraz tak ze czlowieka szlak trafia exp pododobny jak na pl .. nie ma tych uszow co daja yangi i czekoladek z expem i wywala co chwile bo gm robi restarty i tak mu to gowno daje ;/

Opublikowano

i dobrze ze zabrali itemy dajace exp i zmniejszyli go

przynajmiej nie bedzie dzieci takich jak ty i zostana bardziej normalni gracze ktorym chodzi o gre a nie o ranking

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...