Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][De]New Best Private Serwer - Sirbaldur

Zarobek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dokładnie do czego te pliki wkleiłeś, bo jak wklejam do metka 2008 nie działa mi... ogólnie działa, podobnie jak spol, ale pojawia się błąd podczas logowania. Próbuje każdego możliwego sposobu i dupa.

Sami widzieliście mój screner, nawet na moje pytanie nie dostałem odpowiedzi. Działa mi client, ale znów obraz mi się zamazuje i brak mi do tego serwa już sił. Teraz wklejam te plieki i błąd.

Opublikowano

@up

dokładnie do czego te pliki wkleiłeś, bo jak wklejam do metka 2008 nie działa mi... ogólnie działa, podobnie jak spol, ale pojawia się błąd podczas logowania. Próbuje każdego możliwego sposobu i dupa.

Sami widzieliście mój screner, nawet na moje pytanie nie dostałem odpowiedzi. Działa mi client, ale znów obraz mi się zamazuje i brak mi do tego serwa już sił. Teraz wklejam te plieki i błąd.

Spole mi dzialaja na cliencie od candy longju nie mam z nim problemow a tera jakos odpalic tego gowna nie chce inne dzialaja a te jak by ip nie mogl podac ...

albo zle podal cos

Opublikowano

polecam ci zrobic kopie i zmienić nazwę wtedy ci nie wykryje chyba ze masz Konkret anty wira z Płytki licencjowanego

A z spol bedzie wielki problem wez wyłacz Antywirusa

Opublikowano

Serwer działa. Gram na CLIENCIE.

Tu jest skan spolszczenia od Humlok11.

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=784aa40907d76968ba4c1dfb1cd3efdb9cce10580112b66a7ec3b3eac125d44b-1288639904

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...