Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Dark Orbit Udobot

bronek13x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam nowy anty wirus zmieniłem z avasta 4 na NOD32 i jest taki problem że udobot nie może się połączyć z serverem cytat "Something is blocking UDOBot from connecting to the server ! Check your Antivirus And Firewall." lecz gdy wyłączam anty wirusa to samo proszę o pomoc w tej sprawie :( jak zawsze będzie nagroda :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mam ten sam problem , lecz niemam antywirusa , firewalla i wyłączyłem zapore , mam internet Orange freedom i to oni mi blokują , bo w różnych porach wyłączają , zazwyczaj jest to godz 24:00/1:00 i a o 11:00/12:00 spowrotem włączają firewalla (czyli od 24:00 do 12:00 moge włączyć bota), macie jakis pomysł jak sprawdzić odblokowane porty i przekierować jakoś UdoBota na odblokowany port ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

portmap ? sprobuj 8080

Ewentualnie odpal serwer na swoim komputerze:

http://www.mpcforum.pl/topic/225504-serwer-udobota-na-komputerze/

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Witam pomoże mi ktoś? po skonfigurowaniu bota ciągle mi pisze jak go wlonczam Status:Logging in.... i dalej nic się nie dzieje nod32 wylonczylem i zaporę systemowa tez

i dalej to samo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...