Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokowanie Gm Mode Na Serwerze

Bambus3k™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@wiesio_xD

adminpage_ip2 i adminpage_ip3 odpowiada za to samo co adminpage_ip1, przypisanie IP. J

Ogólnie odpowiada to za kolejny przypis nowego adresu ip, nie można dać po przecinku tylko jako adminpage_ip2, nie ma już adminpage_ip4 =)

zrobilem swoj 1 server ,..., ale nie umiem go zabezpieczyc ! ... ;\ nie mam plikow /usr/server ... Help :((( za all dzieki ... ale ty masz + za pro poradnik :)

B M W ever<3 .

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem z ostatnim punktem ;x Gdy wpisuję w szukajce w Notepadzie++ to wyświetla mi się:

beztytuuern.png

Najwyrażniej jest zmienione

Moje Tuturiale

Nowe Bronie ponad 1800

http://www.mpcforum.pl/topic/264872-client-okolo-1800-nowych-broni-tekstury/

Szarawe Stale

http://www.mpcforum.pl/topic/264918-client-szarawe-stalki//

ZARABIAM TYLKO BEZLITOSNE + Jeżeli dasz - to jestes botem nad botami

']http://www.mpcforum.pl/user/258427-whazup/

Opublikowano

zasadnicze pytania:

musze bawic sie w tego calego firewalla czu wustarczy jak dodam to admin cos tam do fillezilli?

boje sie ze zjeb* serva ;/

Opublikowano

Nie chce mi coś działać te firewall po wpisaniu komend i zresetowaniu maszyny dalej mam to not avalibe po wpisaniu komendy ipfw list . POMOCY!

Opublikowano

Mam problem z ostatnim punktem ;x Gdy wpisuję w szukajce w Notepadzie++ to wyświetla mi się:

beztytuuern.png

Masz spakowane plik game pewnie waży 14mb , szukaj tej komendy na wersji 56mb.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Jak dobrze ,że znalazłem tego tuta :rolleyes: Dzisiaj dokładnie jakieś 30min temu włamał się jakiś du... i włączył GM Mode <_< . Wpisaliśmy /e test 0 i narazie nie ma GM Mode,lecz te zabezpieczenia,o których pisałeś są znakomite ;) . Próbował 2 raz ale mu się nie udawało więc wielki Plusik dla cb!!! xD

@Edit

Zapomniałem,wszystko działa bez zarzutu,wielke THX jescze raz.

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

A ja mam z Firewallem problem ponieważ po jakis 2 lub 3 dniach blokuje mi port 22 do ssh i nie moge wejsc przez ssh na serwer ^^ co zrobić by nie blokował?

Opublikowano

EE moze tu ktos napisze ale potzrebuje pomocy bo jak otwieram ten plik ''game'' notepad'em++ to mi pokazuje jakies je*an.. znaczki i nie wiem o co kaman prosze o pomoc z gory thx:D

icgigosygna2-1318951404.png

^^

Opublikowano

A ja mam z Firewallem problem ponieważ po jakis 2 lub 3 dniach blokuje mi port 22 do ssh i nie moge wejsc przez ssh na serwer ^^ co zrobić by nie blokował?

Zdezaktywować i ustawić mu tryb na open.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z Firewallem masz coś nie tak ;) Wejdź w firewall i zobacz ile ma wpisów , jeśli ponad 10 to usuń do 2. Jeśli nie zadziała to całkiem zdezaktywuj

Opublikowano

Hmm włączyłem FireWalla i nieoge się połączyć z FilleZillą ...

Co jest nie tak?

CHADA

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo ładny i estetyczny poradnik. Naszczęście podpięty. Gratuluję un-bana oraz prosimy o dalesze pomysły ;)

Wszystko, co zdarza się raz, może już się nie przydarzyć nigdy więcej, ale to, co zdarza się dwa razy, zdarzy się na pewno i trzeci.

Paulo Coelho

Walkirie

ZBIERAM - !!!

Więc jeśli już coś masz walnąć to walnij MiNuSa ;]

proszę cię! Zbieram - ! Więc jeśli się nie podoba walnij +, ale proszę o -------------!!!

Opublikowano

Po próbie włączenia firewalla za każdym razem czyści mi sie cała konsolka i serwer co robic?

6gqn.png
Opublikowano

Thx Wielkie Ale Coś nie chce mi się robić serwa wiec Bambus3k ^^ Prosze Zrob Wlasne Pliki na serwer do PvP Prosze!!!! A Tak To Jestes Niezły Pozdrawiam ViruS... .

07004517375762015529.png

'' Zawiść to broń, nienawiść w naboju... ''

Opublikowano

Siemka, mam problem, a mianowicie nie mogę wejść do navicata... :) Chciałem zmienić hasło do root'a i dodać własne acc do mysql, po zrobieniu tego, nie mogę połączyć się z navicatem... ;/ Dodam, że wzorowałem się na tym tutorialu Przenieś ...

andrewek.png
Opublikowano

Siemka, mam problem, a mianowicie nie mogę wejść do navicata... :) Chciałem zmienić hasło do root'a i dodać własne acc do mysql, po zrobieniu tego, nie mogę połączyć się z navicatem... ;/ Dodam, że wzorowałem się na tym tutorialu Przenieś ...

Z tego co mi wiadomo, do localhost, na podstawie tego tutorialu, nie jest potrzebne hasło, chyba, że źle zrozumiałem treść Twojej wypowiedzi, to przepraszam ;)

1317460154-U259168.png

Achievementy:

mca.png

1317460445-U259168.png

Opublikowano

@UP, właśnie źle zrozumiałeś moją wypowiedź ... =] Mam taki problem, że nie mogę się połączyć z moim serwerem przez navicata... Prawdopodobnie firewall mnie blokuje =P I teraz pytanie, z jakim ip mam się łączyć do navicata?

andrewek.png
Opublikowano

@UP , zobacz ile wpisów w firewallu masz. ( jeśli więcej niż 2 to usuń do 2 , jeśli nie zadziała to usuń wszystkie :P )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...